Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Dalga oluşturan güçlere dikkat

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, “Dalgaları oluşturan normal ekonomik etkilerin dışındaki güçlere dikkat etmeli” dedi. Küresel bir sarsıntının yaşandığını ve Türkiye’nin belirli bir zamandır dalgaların etkisinde olduğunu belirten Mustafa Koca, ikinci dalganında hissedildiğini ancak, piyasaların yeniden kendine gelmiş olmasının dalga boyunun kısa olacağının rahatlığını verdiğini söyledi.


Türkiye’de iş yapmak zor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Araştırma Merkezi (TEKAM) Müdürü Prof. Dr. Muammer Kaya, Dünyada İş Yapma Vakfı tarafından hazırlanan 2007

Hazine, 6,7 milyar YTL iç borç ödeyecek

Hazine, bu hafta 6 milyar 721 milyon YTL iç borç, 89,5 milyon dolar da genel bütçe ve hazine garantili dış borç ödemesi yapacak.


  Vergi kaçağında ‘kadro’ sıkıntısı

Vergideki kayıp ve kaçak artarken, devletin vergi denetim kadroları her geçen gün biraz daha küçülüyor. Denetim elemanlarının vergi incelemelerine göre, vergideki son 2 yılda kaçak oranı yüzde 84,6’dan yüzde 119’a yükseldi.


  Gecekonduda yetki TOKİ’de

Gecekondulaşmaya karşı mücadele tek elden yürütülecek. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Gecekondu Kanunu’ndan kaynaklanan yetkileri, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devretmeye hazırlanıyor.


  “İskender, İskendercide yenir”

Ramazan ayının gelişiyle, restorant, lokanta, kebapçı ve balıkçıların müşterilerinin beğenisine sunacağı iftar mönüleri de belli oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004