Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Öğretmenler öğretmenlerini yazacak

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) “Unutamadığım Öğretmenim” adıyla hatıra yarışması düzenledi. Yarışmada il birincisi olan eserler kitap haline getirilecek. Eğitim-Bir-Sen 2006-2007 yılında da kültürel faaliyetlerine artırarak devam ediyor. Ödüllü olan ve il birincilerinin eserlerinin kitaplaştırılacağı yarışmanın bu yılki ana teması “öğretmen ve öğretmenlik” olacak.

“Unutamadığım Öğretmenim” sloganıyla açılan ve katılımcıların unutamadıkları ideal öğretmenlerinden çizgilerin yansıtılacağı yarışmaya eğitim-öğretim ve bilim hizmet kolunda çalışan tüm eğitimciler katılabilecek. Yarışma özel eğitim kurumlarında çalışanlarla tüm eğitim emeklilerine de açık olacak.

Eserler 1 Aralık 2006 tarihine kadar, yazarın bulunduğu ildeki Eğitim-Bir-Sen’in il başkanlığına bilgisayar ortamında ulaştırılacak. İllerde birinciler seçildikten sonra isimleri kapatılarak Genel Merkez’e gönderilecek. Yazarlardan oluşan jüri tarafından seçilecek ilk yedi esere toplam 10 bin YTL ödül verilecek.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yarışmanın amacının, eğitime emek vermiş, birikim sahibi öğretmen, öğretim üyesi ve eğitim çalışanlarının meslekte yaşadıkları pedagoji ve eğitim edebiyatı açısından önemli tecrübelerini gün yüzüne çıkararak kamuoyuyla paylaşmak olduğunu açıkladı.

Ahmet TERZİ / ANKARA

28.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  “Her yerde ezanı duymak çok etkileyici”

  “Filmekimi” gün sayıyor

  Öğretmenler öğretmenlerini yazacak

  2008 Frankfurt Kitap Fuarının konuğu Türkiye

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004