Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY TÜKENİYOR

Süper Ligde 7 maçta 4 beraberlik, 2 galibiyet ve 1 de yenilgi alan Cim Bom, 3-3'lük Konyaspor karşılaşmasında 5. beraberliğine imza attı. G.Saray, bu sezon evinde de Gaziantepspor maçından sonra 2. kez berabere kalarak 4 puan yitirdi.

GERETS: SOĞUK BİR DUŞ ALDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, 3-3 berabere biten Konyaspor karşısında Liverpool maçının yorgunluğu nedeniyle çok önemli 2 puan kaybettiklerini söyledi. Maça çok iyi başladıklarını belirten Gerets, ''Birinci devre çok arzulu ve atak başladık, 2, 4, ve 7. dakikalarda çok net 3 pozisyon bulduk. Ama golü bulamadık. Bu anlayışımız ne kadar arzulu olduğumuzu gösterdi. Ondan sonra da gerçekten soğuk bir duş aldık. Kendi kalemizde gördüğümüz güzel bir gol vardı. Sonra beraberliği yakaladık ve soyunma odasına böyle gittik. İkinci yarıda ise 3 - 1'i bulduk. Bu maç burda kopacak derken kendi kalemizde iki gol gördük. Liverpool maçının yorgunluğu vardı. Kendi sahamızda çok önemli 2 puan kaybettik'' dedi.

Bu kayıplardan sonra şampiyonluk şansını nasıl görüyorsunuz? şeklindeki bir soruya Gerets, ''Böyle bir maçtan sonra puan farkı açıldı. Ama uzun bir maratondayız. Biz, teknik adam, oyuncu ve yönetim olarak yarışı sonuna kadar kovalayacağız'' diye cevap verdi. Gerets, Konyaspor karşısında 1 0 geriye düştükten sonra takımın büyük efor sarfettiğinin belirtilerek oyuncu değişikliklerinde geç kalmadınız mı? şeklindeki bir soruya ise, ''Orta sahada yorgunluk nedeniyle Ayhan ve İliç'i değiştirdik. Bazı oyuncularımız da yorulmuştu; Ama sınırlı değişiklik nedeniyle herkesi oyuna sokamıyorsun. Hakan ilerde topu tuttuğu için çıkarmadık. Yediğimiz goller duran toplardan, bu yüzden gollerin yenilmesinde yorgunluğun etkisi yok'' diye cevapladı.

02.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY TÜKENİYOR

  Polat: G.Saray tarihin en kötü dönemini yaşıyor

  Çaykur Rize'de yüzler gülüyor

  Muhteşem Schumacher

  Kolu kırılan Loeb Türkiye'ye gelemiyor

  Ümit Karan 30 yaşına bastı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004