Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Millîler: 3 puan bizim olacak

A Milli Takım futbolcuları, Moldova maçında üç puandan başka bir düşüncelerinin bulunmadığını açıkladılar.

Takımın kamp yaptığı Kempinski Otel'de serbest zamanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran futbolculardan Tuncay Şanlı, Macaristan maçının geride kaldığını belirterek, "Bizim düşüncemiz üçte üç yapmak. İstediğimiz sonuca doğru gidiyoruz. Moldova maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yok. " diye konuştu. Tuncay, gol atmanın güzel olduğunu belirterek, "Gol atmaktan ziyade takımın başarısı önemli. Attığım goller önemli değil, takımın kazanması önemli. Orta sahamız genç oyunculardan kurulu olduğu için daha çok koşuyoruz. Gençler çok olduğundan dolayı bende o hırsla koşuyorum" dedi.

Milli Takımın başarılı file bekçisi Rüştü Rençber de, Moldova ile oynayacakları karşılaşmada favori olmalarına rağmen maçın zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Gol bulmakta zorlanabileceğimiz bir karşılaşma olabilir. Seyircisiz oynayacağız. Sonuç ne olursa olsun sahaya çıkıp üç puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu. Milli kaleci, takımın defansif oyunundan da oldukça memun olduğunu sözlerine ekledi.

Milli Takım ve Galatasaray forması altında oynadığı başarılı futbolla adından söz ettiren Arda Turan da, "Macaristan'ı yendiğimiz için oldukça mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapıyorum. Teknik direktörümüzün bana verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyorum. Moldova'yı yenip Türkiye'ye mutlu dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaraylı milli futbolcu Sabri de, seyircisiz maç oynamanın zevkli olmadığını belirterek, "Macaristan maçı güzel bir maç oldu. Daha fazla gol atabilirdik. Şu anda 6 puanımız var. Moldova'yı yenip 9 puanla Türkiye'ye dönmek istiyoruz. Moldova maçı seyircisiz oynanacak seyircisiz maçta zevksiz oluyor. Rakibimiz katı savunma yapıyor. Bu savunmayı aşmak için çalışacağız" dedi.

Milli Takımın ve Beşiktaş'ın genç savunma oyuncusu Gökhan Zan da, Macaristan maçının unutulduğunu belirterek, "Artık tek düşüncemiz Moldova maçı. Macaristan maçında tam bir uyum içinde hareket ettik. Moldova küçümsenmemesi gereken bir takım. Çok dikkatli olmak zorundayız. 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Servet Çetin, F.Bahçe'ye taş attı

Macaristan maçında savunmada başarılı futbolu ile göz dolduran Servet Çetin de, hangi şartlarda olursa olsun Milli takımda elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Türkiye'de çok iyi defansif oyuncular yetişiyor. Ancak bazen kıymetleri takımlarında bilinmiyor" dedi.

11.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SIRADA MOLDOVA VAR

  Millîler: 3 puan bizim olacak

  Yattara evinde dinleniyor

  Fatih Terim 53. maçına çıkıyor

  Hakan Şükür yıpratılıyor

  40'lık Romario 4 maç için Avustralya'ya transfer oldu

  Irak'ta futbol hakemi kaçırıldı

  16. Alanya Triatlon Yarışı 18 Ekim'de

  Sürprizler haftası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004