Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Toplantılar iptal edildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması sebebiyle, dün yapılması beklenen Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısı ileri bir tarihe ertelenirken, TBMM Adalet Komisyonu ve AKP TBMM grup toplantıları iptal edildi.

AKP TBMM Grup Toplantısı, Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan’ın rahatsızlanması sonucu iptal edildi. Yaklaşık yarım saat Erdoğan’ın gelmesini bekleyen milletvekilleri, AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin’in, ‘’Başbakan küçük bir rahatsızlık geçirdiği için grup toplantısı iptal edilmiştir’’ demesinin ardından panik yaşandı.

Ergin’in açıklaması grupta şaşkınlığa sebep olurken, bakan ve milletvekilleri, cep telefonlarıyla durumu öğrenmeye çalıştı. Kısa bir süre daha bekleyen ve ne olduğu konusunda kendi aralarında konuşan milletvekilleri, daha sonra grup salonundan ayrıldı.

ADALET KOMİSYONU ERTELENDİ

TBMM Adalet Komisyonu, çeşitli kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa teklifinin görüşmelerini erteledi. Adalet Komisyonu, AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın başkanlığında toplandı.

Adalet Bakanı Cemil Çiçek’in de katıldığı toplantıda, AKP Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile 11 milletvekili tarafından verilen, çeşitli kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa teklifinin tümü üzerindeki görüşmelere başlandı. Yasa teklifinin tümü üzerindeki görüşmeler sürerken, Komisyon Başkanı Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. Toptan, yasa teklifinin maddelerine geçilmesinin kabul edilmesinden sonra, görüşmelere yarın saat 11.00’de devam edilmek üzere birleşimi kapattı.

SAVUNMA SANAYİ KOMİTESİ

TOPLANTISI DA ERTELENDİ

Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında dün yapılacağı duyurulan Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısının ertelendiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre toplantı, Başbakan Erdoğan’ın rahatsızlanması nedeniyle, daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacak. Dünkü toplantıda Savunma Sanayii Müsteşarlığının açtığı ‘’ATAK’’ taktik-taarruz savaş helikopteri ihalesi başta olmak üzere, bazı savunma sanayii projelerindeki son durumun değerlendirilmesi bekleniyordu.

/ ANKARA

18.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sahura kalkmayan Erdoğan hastanelik oldu

  Toplantılar iptal edildi

  Şoför ve korumalar paniğe kapıldı

  İnsan haklarında çifte standart olmaz

  Olli Rehn: 301’in değiştirilmesi en güvenli yol olacak

  Gül'ün 301 tavrında yeni birşey yok

  Yazar Elif Şafak: Tepkilerin asıl amacı Türkiye’nin AB’ye girmesini engellemek

  Meclis çevresinde protesto yürüyüşü

  Kur'ân kursları denetim yorgunu

  Urfa’da Bediüzzaman mevlidi

  Feshane’de Kur’ân coşkusu yaşandı

  “Ret cephesi büyüyor”

  Kâmran İnan da nişanını iade etti

  Ağar: Silâhlar susacak

  Yetimler unutulmadı

  Sağlıkta personel sıkıntısı

  “Cep” yasağı sorunu çözmez

  14 bin komşu bayrama geliyor

  Mikro kredi tüm ülke geneline yayılsın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004