Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Basurun ilâcı incir

Yaş ve kuru olarak her mevsim alıcısını bekleyen incirin, insan vücuduna da birçok faydası olduğu bildirildi. Uzmanlar, bağırsak iltihabı olanların inciri fazla tüketmesi gerektiğini vurguladı.

Kış aylarında vücuda direnç katan incirin bünyesinde şeker, organik asitler, A, B1, B2, C gibi birçok vitaminleri barındırdığını kaydeden uzmanlar, "İnciri sütle ya da sirkeyle, olmazsa yalnızca zeytinyağına batırıp yendiğinde basur şikayetinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

Yaş dalları kırıldığında akan sütümsü beyaz sıvı, nasır ve siğillere sürüldüğünde tedavi edici etki yapıyor" dedi. Uzmanlar ayrıca kuru incirin, boğaz ağrısı, bronşit, öksürük ve kabızlığa da faydalı olduğunu kaydetti.

/ BURSA

20.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yatırımlar silâh yerine çocuklara yapılmalı

  DİN KARŞITLIĞI LAİKLİK SANILIYOR

  Sloganlar karın doyurmuyor

  Bahçeli: AB hain proje

  AKP’li Çelik: İktidar Başbakanı yordu

  301 şeffaf biçimde tanımlansın

  Her 3 gurbetçiden biri Alman vatandaşı oldu

  Entegre ilçe hastaneleri geliyor

  Sosyal sorumluluk bilinci yaygınlaşıyor

  Meclis, bu hafta yine yoğun mesaî yapacak

  Doğu’nun dağlarına Avrupa Alpleri modeli

  Enerjide yerli kaynaklara yöneliyoruz

  Karayalçın’dan siyasî liderlere mektup

  TBMM, yatırımlardan tasarruf sağlayacak

  Bugün, Çocuk Hakları Günü

  Köprülerden 330 milyon YTL

  Ardahan’da yollar açıldı

  Emniyet'ten ailelere uyuşturucu uyarısı

  Yeni Asya’ya plâket

  Ev ve işyerindeki bacasız tehlike

  Kozmetikler kanseri tetikliyor

  Kahve, çay ve kola hemoroid yapıyor

  Basurun ilâcı incir

  Genetik yapımız ''süt şekeri''ne karşı duyarlı

  Sigara bir hastalığın daha tetikçisi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004