Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da Fatih Akyel krizi

Kadro dışı bırakılan millî futbolcu, "Ziya Doğan'ın yasaklarına karşılık veremedim. Çarşıya çıkmamız bile yasak. Ben çok sıkıldım. Bu yasaklara uyamıyorum. Hocaya kendisiyle çalışamayacağımı söyledim" dedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan ve bugünkü antrenmana alınmayan Fatih Akyel, Doğan'ın bordo-mavili takıma yasaklar uyguladığını belirterek, kendisinin bunlara uyamadığını söyledi. Soruları cevaplayan Fatih Akyel, teknik direktör Ziya Doğan'ın Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından bordo-mavili takıma bazı yasaklar getirdiğini savundu.

Fatih Akyel, Doğan'ın futbolculara çarşıya çıkmamak, bilgisayara girmemek gibi bir takım yasaklar uyguladığını belirterek, ''Hocanın yasaklarına karşılık veremedim. Ben çok sıkıldım. Bu yasaklara uyamıyorum'' dedi.

Fenerbahçe maçı gibi çok önemli bir maç öncesi kadro dışı bırakıldığını dile getiren Fatih Akyel, ''Hoca bana, daha sonra tekrar çalışabiliriz yönünde sözler söyledi. Ancak ben hocaya kendisiyle çalışamayacağımı söyledim. Bir çok takımda forma giydim, ancak böyle yasaklarla karşılaşmadım'' diye konuştu.

Yönetim kurulunun karardan bilgisi olmadığını kaydeden Fatih Akyel, şunları söyledi: ''Sanıyorum yönetim bu konuyu netleştirecek. Ancak ben Trabzonspor'u çok seviyorum. Kalmayı da çok istiyorum. Ama Ziya Doğan ile anlaşamadık. Ben bu kanunlara karşılık veremem. Trabzonspor'da hep severek isteyerek mücadele ettim.''

22.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA İÇİN SON FIRSAT

  Trabzon'da Fatih Akyel krizi

  Servet Çetin'in büyük başarısı

  Efes'in rakibi Olimpiakos

  Gündem Ulusoy

  Lider el değiştirdi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004