Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

“İmalathanemizi görmeden pidemizi yemeyin”

Bağcılar Malta’da hizmet veren Tadım Pide temizliğine o kadar güveniyor ki, müşterilerine, “İmalathanemizi gezmeden pide ve böreklerimizden yemeyin” diyor.

Kiracısı ve çocukluk arkadaşı Vezir Eskin ile ortak olan Enver Hacısalihoğlu, firmanın 1981 yılında Bağcılar Parseller’de kurulduğunu, kendisinin ise firmaya üç yıl önce ortak olduğunu söyledi. Pide imalatıyla kendinin, börekle de ortağının ilgilendiğini ifade eden Hacısalihoğlu, sabahları su böreği, kol böreği, pohaca, açma gibi ürünleri; saat 12:00’den sonra ise ağırlıklı Karadeniz pidesi olmak üzere Bafra pidesi, Kastamonu kır pidesi, pizza satışı yaptıklarını kaydetti.

Temizliğe çok dikkat ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, “Sadıkoğulları Tadım Pide olarak imalathanemizi herkese açıyoruz. Herkes imalatımızı gezip bakabilir. Müessesemizde ‘imalatımızı gezebilirsiniz’ yazılı bir tabelamız var. Gelen müşterilerimize de bunu söylüyoruz” dedi.

Müşterilerinin en çok, kavurma ve kaşarlı Karadeniz pidesi, tavuk etli pide ve Türk usülü pizza yediğini dile getiren Hacısalihoğlu, kavurmayı Rize’den getirdiklerini diğer malzemeleri de kalitesiyle isim yapmış firmalardan aldıklarını söyledi. Parseller, Yenibosna, Bağcılar, Göztepe’de iki şube olmak üzere 5 şubeleri olduğunu da belirten Hacısalihoğlu, hedeflerinin her yıl yeni bir şube açmak olduğunu kaydetti.

Ümit KIZILTEPE / İSTANBUL

07.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Vatandaşın borcu artıyor

  Sektörlerde ara eleman sıkıntısı

  Acaristanbul’a vergi takibi

  Halkbank satışına yargı freni

  Emekliye enflasyon farkı yok

  Maliye POAŞ’ın borcunu taksitlendirdi

  Van DAKP’la daha da gelişecek

  En önemli zenginlik, insan kaynağı

  “İmalathanemizi görmeden pidemizi yemeyin”

  Afrika’nın kapıları açılıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004