Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON'DA SUS EMRİ

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, yönetim kurulu olarak, önlerinde bulunan lig ve Türkiye Kupası olmak üzere iki maç için sıkı yönetim ilan ettiklerini söyledi. Albayrak, basın mensuplarının yıkıcı, Trabzonspor'a zarar verici tavır, hal ve hareket içinde bulunmamasını rica etti.


G.Saray'a yakışmadı

Şampiyonlar Liginde grup elemelerinde temsilcimiz en fazla gol yiyen 4. takım oldu. Sarı kırmızılılar en fazla gol atan takımlar sıralamasında ise 14.

Mehmet Yılmaz sezonu kapattı

Süper Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaraspor'da, Mehmet Yılmaz'ın sakatlanması şok etkisi meydana getirdi


  Ronaldo'nun muhteşem dönüşü

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde forma giyen yıldız futbolcular arasında uzun süredir en fazla eleştirilen isim olan Real Madridli Ronaldo, Dinamo Kiev maçında 2 gol atınca göklere çıkarıldı.


  Dünya Kupası insanları birleştirdi

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Dr. Theo Zwanziger, Almanya'da gerçekleşen Dünya Futbol Şampiyonası'nın insanlarının birbirleriyle kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi.


  A.Gücü ile Fener İzmir'de oynuyor

Fenerbahçe ile Ankaragücü, başkent takımının cezası nedeniyle bugün İzmir'de yapacakları maçla ligde 87. kez karşı karşıya gelecekler.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004