Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON'DA SUS EMRİ

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, yönetim kurulu olarak, önlerinde bulunan lig ve Türkiye Kupası olmak üzere iki maç için sıkı yönetim ilan ettiklerini söyledi. Albayrak, basın mensuplarının yıkıcı, Trabzonspor'a zarar verici tavır, hal ve hareket içinde bulunmamasını rica etti.

Trabzonspor'da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrası camianın önde gelenleri kongre isterken, yönetim ise devam kararı aldı. Biri lig diğeri kupa olmak üzere Ankaraspor ile bir hafta içerisinde oynanacak iki karşılaşmayla ilgili sıkı yönetim ilen eden Başkan Nuri Albayrak, ipleri eline alarak herkesin susmasını istedi.

MASAYA YUMRUĞUNU VURDU Ligde alınan kötü sonuçlar sonrası geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da kurmaylarıyla toplantı yapan ve ardından da Ziya Doğan'ın arkasında olduğunu açıklayan Başkan Nuri Albayrak, geldiği Trabzon'da masaya yumruğunu vurdu. Beraberinde Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte Trabzon'a gelen Albayrak, günlerdir ertelenen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Kamuoyunun da merakla beklediği toplantıdan somut bir sonuç çıkmazken, başkanın tüm yetkilerini eline aldığı açıkladığı öğrenildi.

HERKESİN SUSMASINI İSTEDİ

Sezon başından beri Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu arasında yaşanan ve son günlerde had safhaya ulaşan anlaşmazlıklar sonrası, başkanlık ağırlığını ortaya koyan Albayrak, bir hafta içerisinde biri lig diğeri kupa olmak üzere Ankaraspor ile oynanacak karşılaşmayla ilgili herkesin susmasını istedi. Yönetim kurulu üyelerinin bazılarının başkanın bu tavrından rahatsız olduğu dile getirilirken, çoğunluğun başkanın kararına destek verdiği öğrenildi. Yaklaşık 4 saat süren toplantı sonrası bir açıklama yapılmazken, Başkan Nuri Albayrak'ın sahip çıktığı Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ise hiç gündeme gelmediğini belirtildi.

1 maçlık cezaya itiraz edilmeyecek

Süper Lig'de Fenerbahçe ile yaptığı maçta meydana gelen saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'da, tahkim kuruluna başvuru yapılmayacağı öğrenildi. Bordomavili kulüpten alınan bilgiye göre, cezaya itiraz konusunda bir çalışma yapılmadığı ve tahkim kuruluna başvuruda bulunulmayacağı belirtildi.Trabzonspor, buna göre ligin 17. haftasında sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçı seyircisiz oynayacak.

08.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'DA SUS EMRİ

  G.Saray'a yakışmadı

  Mehmet Yılmaz sezonu kapattı

  Selçuk, 2. yarıya hazır olacak

  Ronaldo'nun muhteşem dönüşü

  Dünya Kupası insanları birleştirdi

  A.Gücü ile Fener İzmir'de oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004