Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush’a rapor şamarı

Irak Çalışma Grubunun hazırladığı rapor açıklandı. Kongre bünyesinde kurulan, 5 Demokrat ve 5 Cumhuriyetçi üyeden oluşan grubun raporunda, “Başkan George Bush’un Irak politikaları yürümüyor” görüşü dile getirildi, bununla birlikte Irak’ta giderek kötüleşen durumu düzeltmek için “sihirli bir formulün” de bulunmadığı belirtildi.


Rapor faso fiso

Batı basını Baker-Hamilton Komisyonunun yayınlamış olduğu rapora odaklandı. Bu bağlamda, “Kıyamet” manşetiyle çıkan Independent rapordan şu alıntıya y

Afganistan’da kanlı eylem: 15 ölü

Afganistan’ın güneyinde bir NATO konvoyuna düzenlenen intihar saldırısında, ilk belirlemelere göre 15 kişinin öldüğü ya da yaralandığı bildirildi.


  Ermenilerden Eximbank engeli

ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan’ı birbirine bağlayacak demiryolu hattına Amerikan Eximbank kredisi verilmesini engelleyen bir karar aldı.


  Papa, Olmert’le de görüşecek

Papa 16. Benedict, önümüzdeki günlerde İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile biraya gelecek. Görüşmenin 13 Aralık tarihinde, Olmert’in İtalya ziyareti sırasında yapılacağı açıklandı.


  İsrail rapora tepki gösterdi

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, ABD’de üst düzey yetkililerin yer aldığı Irak Çalışma Gurubu’nun Irak’ta yeni ABD stratejisi ile ilgili hazırladığı rapora itiraz etti.


  Bir günde 11 Amerikan askeri öldürüldü

Irak’ta önceki günkü saldırılarda toplam 11 Amerikan askerinin öldüğü bildirildi. AP’nin rakamlarına göre, savaşın başladığı Mart 2003’ten beri Irak’ta ölen Amerikan askerlerinin sayısı 2919’a ulaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004