Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Krediyle de borçlanmayın

Tüketici kredilerinin, 1 Aralık itibarıyla 466,5 milyon YTL artarak yaklaşık 44 milyar 861 milyon YTL’ye çıktığı hatırlatılarak, tüketicilerin dolarla borçlanmaktan da, banka kredilerinden de kaçınmaları gerektiği bildirildi.


Her 100 emekliden 58’i çalışıyor

Türkiye’de SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur’a bağlı toplam 7 milyon 164 bin emekli bulunduğu, bunların ise 4 milyon 140 bininin herhangi bir işte çalışt

Büyük mükellefe ‘VİP’ hizmet başlıyor

Kamuoyunda ‘’VİP Vergi Dairesi’’ olarak da adlandırılan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi, gelecek ay İstanbul’da faaliyete geçiyor.


  Büyüme hızı düşüyor

Türkiye İstatistik Kurumu, sabit fiyatlarla 2006 yılı 9 aylık büyüme hızını yüzde 5.7, üçüncü çeyrek büyüme hızını ise yüzde 3 olarak açıkladı. Büyüme hızı 2005 yılında yüzde 7.6 olurken, 2006 yılının ilk çeyreğinde yüzde 6.4, ikinci çeyrekte de yüzde 8.8 olarak gerçekleşmişti.


  Özelleştirmeler iki yılda 3,5 milyar dolar getirdi

Doğrudan yabancı sermaye girişi yılın dokuz ayında 12,8 milyar dolara çıkarken, yabancıların özelleştirmeye ilgisi de sürüyor.


  Libya’lı yatırımcıların Türkiye ilgisi

Libyalı yatırımcıların 2007 yılında özellikle tarım sektöründeki yatırımlarını arttırarak, Çukurova ve Güneydoğu’da arazi alacakları bildirildi.


  Akdeniz serbest ticaret alanına dönüşecek

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Akdeniz ve Ege denizinin yakın zamanda ‘’serbest ticaret alanına’’ dönüşeceğine inandığını belirtirken, ‘’ortak çalışma ve işbirliği, Türkiye’ye de Yunanistan’a da büyük yararlar sağlayacak’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004