Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Selimiye için özel birim

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 2000 yılında UNESCO tarafından Dünya Mirası yedek listesine alınan Selimiye Camii’nin asıl listeye alınarak korunması için sivil toplum örgütlerinden oluşacak özel bir birim kurulacağını söyledi.



Tahran-İstanbul fotoğraf hattı

İran ve Türk fotoğraf san’atçıları, iki ülke kültürlerinin daha iyi tanıtılması amacıyla ortak bir fotoğraf projesi hazırlıyor. Bu yıl 8.’si düzenlenen Altınkoza 13 Kare Uluslararası San’at Festivali’nin konuğu olarak Adana’ya gelen İranlı fotoğrafçı Javad Montazeri, İran ve Türkiye toplumlarının birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak için Türkiye’den Nar Fotoğraf Topluluğu ile ortak bir proje yürüttüklerini söyledi.



İshakpaşa seneye kaldı

Ağrı Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İshak Paşa Sarayı’nda geçmiş yıllarda yapılan restorasyonların sarayın orijinalini yansıtmadığını, bu sebeple de 2007 yılında 10 milyon YTL harcanarak daha kapsamlı çalışma gerçekleştirileceğini söyledi.



Kırım Savaşının 150. yılı

Osmanlı İmparatorluğu’nun yazgısını değiştiren savaş olarak anılan ve Ekim 1853-Ocak 1856 tarihleri arasında süren Kırım Savaşı’nın 150. yılı nedeni ile düzenlenen sergi, Vehbi Koç Vakfı Sadberk Hanım Müzesi’nde açıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004