Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİGDE İLK YARI DOSYASI

Sezonun ilk yarısında 153 maçta 370 gol atıldı ve maç başına gol ortalaması 2.42 olarak gerçekleşti. 52 kırmızı, 713 de sarı kart gösterildi. Gol krallığı yarışmasında, F.Bahçe'den Alex, 11 golle ilk sırada bulunuyor. Vestel'den Rafael, G.Saraylı Ümit Karan ve Iliç 8'er golle takip ediyor.


Trabzon geçen yılın gerisinde kaldı

Karadeniz ekibi geçen yılın ilk yarısına göre ligi 4 puan eksikle tamamlarken, lig lideri Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı da tam 18 puan oldu.

Albayrak sabır istedi

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, "Devre arasında yapacağımız çalışmalarla ekibimiz çıkışa geçecektir. Kadromuz ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Art


  Ümit: Şampiyon yine biziz

Süper Ligi'nin son haftasında kendi sahasında Bursaspor'u 31 mağlup ederek devreyi mutlu sonla kapatan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda cumartesi günü Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.


  Beşiktaş Almanya yolcusu

Beşiktaş, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile 14 Aralık Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu son maçının hazırlıklarını sürdürdü. Beşiktaş, Bayer Leverkusen karşılaşması için bugün Almanya'nın Köln kentine gidecek


  Atalay: En büyük organizasyonu aldık

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon'da yapılacak olan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Olimpiyatı'nın, Türkiye'nin bugüne kadar kazanmış olduğu en önemli organizasyon olduğunu söyledi.


  İstanbul Cup Sultanına altın raket

Türkiye'nin en önemli 2 uluslararası spor organizasyonundan biri olan İstanbul Cup, 3. yılında önceki senelerde olduğu gibi tenisi kültürel zenginliklerimizle sembolize ederek farklı ve uzun soluklu bir projeyi spor kamuoyuna sunuyor.


  Sivas için ilk yarı başarılı geçti

Süper Ligi takımlarından Sivasspor, Kayseri Erciyesspor karşısında da istediği puanı alarak ilk yarı puan hedefini yakaladı.


  Bursaspor'da sürpriz istifa

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Saffet Akarsu, görevinden istifa etti.


  Kayserispor'un hakem öfkesi

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, hakem hataları yüzünden ilk yarı 6 puan kaybettiklerini belirterek, ''Hakemler ilk yarı 6 puanımızı çaldı'' dedi.


  Türk basketbolcular İspanya'ya ısındı

İspanya 1. Basketbol Ligi'nin(ACB) 12. haftasında Kerem Tunçeri'nin forma giydiği Real Madrid deplasmanda Bruesa GBC'yi 71-89 yenerek ligin tek namağlup takımı olarak yoluna devam etti.


  Arcan, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonu oldu

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ve son ayağını Ersan Arcan kazandı.


  F. Bahçe ilk yarıyı lider tamamladı


  G.Saray çok kötü



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004