Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Pentagon: Irak’ta saldırılar rekor seviyede

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Irak’ta ABD liderliğindeki yabancı askerlerle yerel güvenlik güçleri ve sivillere yönelik saldırılarda rekor düzeyde artış olduğunu açıkladı. Hazırlanan raporda, 12 Ağustos-10 Kasım arasındaki üç aylık dönemde haftada ortalama saldırı sayısının 959 olduğu, bir önceki üç aylık dönemdeyse bu rakamın 784 olarak belirlendiği kaydedildi.


‘Filistinliler iç savaş eşiğini aştı’

Filistin’in AB nezdindeki temsilcisi Leyla Şahid, Filistinlilerin “iç savaş eşiğini aştığını” söyledi. Şahid, Filistin’deki olayların çok ciddî hale

Hillary de Irak pişmanlarından

ABD’de 2008’de yapılacak Başkanlık seçimlerinde aday olması beklenen eski Başkan Bill Clinton’ın eşi New York Senatörü Hillary Clinton, 2002’de Irak s


  Libya, Bulgaristan ve AB’yi şok etti

Adalet ve iç işlerinden sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, Libya mahkemesinin, 5 Bulgar hemşireyle bir Filistinli doktoru Libyalı çocuklara kasten HIV bulaştırmakla suçlu bulan ve ölüm cezasına çarptıran kararı karşısında “hayal kırıklığına uğradığını” söyledi.


  Riyad, Sünnileri destekleyeceğini yalanladı

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud el Faysal, Suudi Arabistan’ın Irak’taki mezhep çatışmalarında Sünni Müslümanları destekleyeceği haberlerini yalanladı.


  ‘Mezhep kavgası direnişi gölgeledi’

Uluslararası güvenlik işlerinden sorumlu ABD Savunma Bakan Yardımcısı Peter Rodman, Irak’taki mezhep çatışmalarının direnişten daha önemli olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004