Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ULUSOY'A 1 HAFTA SÜRE

Spor'dan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Futbol Federasyonu'nun, iddialar karşısında olağanüstü genel kurula gitme konusunda fedakarlık gösterebilmesi gerektiğini söyledi. Bakan, bir süre bekleyeceğini, daha sonra yetkisini kullanarak olağanüstü genel kurul çağrısı yapacağını bildirdi.


UEFA: Arda geleceğin yıldızı

UEFA'nın resmi internet sitesi "Arda Galatasaray için daha iyi, daha hızlı" başlıklı verdiği haberde Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan'ın başarıl

Lippi, Antalya'da Türk antrenörlere seminer verecek

Uluslararası Teknik Direktör Semineri 15-16 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılacak. Seminer'de İtalya'yı Dünya Şampiyonu yapan Lippi ve Terim birer ko


  Toraman: Puan farkı kapanır

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanı abartılı bulmadığını belirterek, ''Karamsarlığa gerek yok'' dedi.


  Beşiktaş kupada G.Birliği önünde

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'ndaki 3. maçında bugün deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


  Efes, İpekçi'de Köln'ü ağırlıyor

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki 9. maçında bugün İstanbul'da, Almanya'nın Rhein Energie Köln takımıyla karşılaşacak.


  Ç. Rize'nin yeni hocası Çalımbay

Çaykur Rizespor ile prensipte anlaşan teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarını bir an önce tamamlamak istediklerini söyledi.


  Cavcav'ın çarptığı yaya vefat etti

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın önceki gece karıştığı trafik kazasında yaralanan yaya Lütfü Dikmen (56) vefat etti.


  Mehmet'in 19 sayısı Utah Jazz'a yetmedi

Milli basketbolcu Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, New York Knicks'e 97-96 yenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004