Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

TÜSİAD: Mahkeme ayrımcılık yaptı

TÜSİAD, Anayasa Mahkemesinin, Sosyal Güvenlik Reformuyla ilgili kararıyla “ayrımcılık” yaptığını bildirdi. TÜSİAD’dan yapılan açıklamada, mahkemenin, kanunun emeklilik yaşı, prim gün sayısı gibi temel düzenlemelerini kamu görevlileri yönünden iptal etmesinin, tüm çalışanları ilgilendiren sosyal güvenlik reformunda, kamu görevlileri lehine ayrıcalık ve ayrımcılık meydana getiren bir karar olduğu ifade edildi.


Hastane kayıtları yalanlıyor

Uğur Dündar imzalı haberdeki iddiaların tamamı yalan çıktı. Konya Numune Hastanesinde başörtülü radyoloji uzmanı tarafından testis ultrasonu çekilmedi

Gül: AB hedefinde sapma olmayacak

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, “kendi içinde bunalım yaşayan AB’nin” Türkiye hakkında aldığı kararın, ilişkileri yeni bir dönem


  Atalay: AB sürecinde hiçbir taviz vermedik

Devlet Bakanı Beşir Atalay, AKP hükümeti olarak Türkiye’nin prestijini, değerini ve onurunu artırdıklarını belirterek, ‘’AB sürecinde hiçbir taviz vermedik’’ dedi.


  İlişkiler seçim politikalarıyla zarar görmesin

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Filiz, AB-Türkiye ilişkilerinin ve Türkiye’deki istikrarın, seçim politikaları sebebiyle zarar görmemesi gerektiğini belirtti.


  Bulut, milletvekilliğinden istifa edecek

Bağımsız Mersin Milletvekili Ersoy Bulut, sine-i millete dönmeye hazır olduğunu ve 2007 yılı bütçesinin kabulünden sonra da gereğini yapacağını ifade ederek, “Yeni yıla girmeden milletvekilliğinden istifa edeceğim’’ dedi.


  Terör zararları için başvuru 3 Ocak'ta bitiyor

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü, Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Hakkında Kanun’un 1. ve 2. maddelerine göre yapılacak başvuruların süresinin 3 Ocak 2007 tarihinde sona ereceğini bildirdi.


  Bahçeli’den Başbakan Erdoğan’a gözdağı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminin “ara rejim” tartışmaları içinde yapılmaması için mutlaka erken seçim yapılması gerektiğini ifade ederek, Başbakan Receh Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı olması durumunda, “onu indirmenin yollarının” parlamento içinde arayacaklarını söyledi.


  Çalışlar ve Altan beraat etti

5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun”a muhalefetten yargılanan yazar İpek Çalışlar ile “Görülmekte olan dâvâyı etkilemek” suçundan hakim karşısına çıkan Ahmet Altan, suçlarının yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle beraat etti.


  Erdoğan: Filistin’de demokrasiye saygı gösterilmedi

Başbakan Erdoğan, Filistin’de yeni yapılmış bir seçimin hemen arkasından bir seçim kararının alınmasını “demokratik sürece ilişkin olumsuz bir yaklaşım” olarak değerlendirirken, “Demokrasiye inanıyorsak, sandıktan çıkan neticeye saygılı olmalıyız” dedi.


  AKP, kampta seçimleri değerlendirecek

AKP, gelecek ay milletvekillerini Kızılcahamam’da kampa alacak.


  Küçüklerden büyük mesajlar

Beyaz camın minik izleyicileri, RTÜK’ün kendileri için hazırladığı interaktif internet sitesine gönderdikleri mesajlarla televizyon dünyasını kendi renkli dünyalarına göre yorumluyorlar.


  Düşman topları, aileyi hedef aldı

Yeni Asya Kırklareli Temsilciliği tarafından düzenlenen panelde yazarlarımız İslâm Yaşar ve Şaban Döğen “aileyi bekleyen tehlikeler”i konuştular. Yaşar, “Aileyi bir mektep yapmalıyız. Bu mektebin talebeleri var” derken, Döğen “İslâmı iyi öğrenir ve yaşarsak ailemiz cennetten bir köşe olur” şeklinde konuştu.


  Engellilere bilgisayar eğitimi

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM), engellilere yörelik bilgisayar eğitimi düzenledi. 1,5 aylık dönemler halinde 2 etaptan oluşan bilgisayar eğitimin ilk etabı başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004