Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kaosu önleme toplantısı

Anayasa Mahkemesi’nin, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’na yönelik kısmi iptal kararından sonra gözler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, sosyal güvenlik alanında herhangi bir kaos yaşanmasını önlemek amacıyla, Sosyal Güvenlik Yüksek Danışma Kurulunu bugün toplantıya çağırdı.


Türkiye’de motorlu taşıt sayısı 12 milyonu aştı

Bu yıl Ekim ayı sonu itibarıyla Türkiye’deki toplam taşıt sayısı 12 milyon 95 bin 640 adete ulaştı. Trafiğe kaydı yapılan motorlu taşıt sayısı, bu yıl

Sosyal Güvenlik Yasası neler getiriyor?

Sosyal Güvenlik Reformunun yılbaşında yürürlüğe girmesi durumunda, Bağ-Kur’lulara uygulanan 24 basamaktan oluşan prim ödeme sistemi ortadan kalkacak.


  Değerli kâğıtlara yeni yıl zammı

Değerli kâğıt bedelleri, yeni yılda yüzde 6,25 ile yüzde 8,3 arasında artacak.


  TÜSİAD’dan küreselleşme konferansı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu yarın ‘’Finansal Küreselleşme: Sırada Ne Var?’’ başlıklı konferans düzenleyecek.


  ERDEMİR'de toplu sözleşme sevinci

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) TAŞ’de, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandı.


  Mersinli balıkçılar dertli

Mersin Karaduvar Limanında faaliyet gösteren balıkçılar, avlanabilecek balık miktarının azlığından ve avlanan balığın para etmemesinden dert yanıyorlar.


  Süt sığırcıları eğitilecek

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Fındık, Türkiye’de hayvan varlığı bakımından süt sığırcılığının öncü illerinden Samsun’da süt sığırı yetiştiricilerini verecekleri eğitimle işlerinin uzmanı yapacaklarını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004