Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Şehide mektupta yarışacaklar

Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi, İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri arasında “Şehide Mektup” yarışması açtı. Önceki yıllarda ilk ikisi düzenlenen yarışmanın bu yıl 3. sü düzenlenecek ve dereceye giren öğrenciler Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi tarafından “Kınalı Kuzular” dizisinin setine götürülecek.

Yarışmayı düzenlediği bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahim Şenocak, “Eğitim-Bir-Sen olarak biz, Türk Milletinin yüz binlerce şehit vererek yazdığı ‘Çanakkale Destanı’nın bu milletin ruhunda ve zihninde silinmeyecek derin etkiler bıraktığını biliyoruz. Bu eşsiz destanı yazan kahraman şehitlerimizi unutmayarak, onların hatırasını yaşatmayı borç biliyoruz” dedi.

Yarışmaya katılacak mektupların en geç 20 Şubat 2007 tarihine kadar internet üzerinden [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor. Yarışma Jürisi, D.E.Ü. Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu ve Araştırma görevlisi Mehmet Şamil Baş; Edebiyat Öğretmenleri Dr. Şerife Kaçmaz, Abdurrahim Çelebi; Tarihçi İl MEM. Şb. Md. İsmail Çetin; Türkçe Öğretmeni Zafer Aktuğ; şair- yazar Şahan Çoker, Şaban Abak ve Naci Gümüş’den oluşuyor.

24.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kosova için kollar sıvandı

  El san’atları için dernek kurdular

  Şehide mektupta yarışacaklar

  İSMEK’ten “Mevlânâ” konulu yarışma


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004