Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Caner'in büyük başarısı

Rusya'nın en zengin kulübü CSKA Moskova takımı ile bu hafta sözleşme imzalayacak olan Vestel Manisa'nın 18 yaşındaki futbolcusu Caner Erkin Türkiye'nin gururu oldu.. F.Bahçe'nin altyapısından geri çevrilen, kapı kapı dolaştıktan sonra Vestel Manisa'da kendini gösterme imkanını bulan Caner, 17 Yaş Milli Takımında oynadığı başarılı futboluyla yıldızı parladı..

Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile sözleşme imzalamak üzere bu hafta içerisinde Rusya'ya gideceği öğrenilen Vestel Manisaspor'un 18 yaşındaki futbolcusu Caner Erkin'in, memleketi Edremit'te de bir heyecan hakim. Genç futbolcunun emekli öğretmen babası Celalettin Erkin, "CSKA Moskova ile anlaşması bizim kadar Edremit'in de gururu oldu" dedi. Genç Milli Takım kadrosunda oynayan Vestel Manisasporlu Caner Erkin, başarılı futboluyla dünya devlerinin gözdesi haline geldi. PSV, Milan ve Bayern Münih gibi takımlar 17 yaşında 14 kez milli forma giyen Caner'in peşinde koşarken, genç yıldızın Balıkesir'in Edremit ilçesinde oturan ailesi de mutluluktan uçuyor. Koyu Fenerbahçeli olan Erkin ailesi, oğullarının bir Avrupa takımında oynamasından gurur duyduklarını belirttiler.

EDREMİT'İN GURURU OLDU

Baba Celalettin Erkin, "Oğlumu dünyaca ünlü olan bir CSKA Moskova futbol kulübünün istemesi bizleri çok mutlu etti. Basın mensupları sürekli oğlumun peşinde, yalnız şuan kimse ile görüşmeyi düşünmüyor. Kendisi İstanbul'da ve sanırım bu hafta içerisinde Moskova'ya gidecek. Caner, bizim gurumuz olduğu gibi Edremit'in de gururu oldu"diye konuştu.

F.BAHÇE'DEN GERİ DÖNDÜ

Baba Erkin, oğlunun küçüklüğünden beri futbola büyük bir ilgisinin olduğunu belirterek, şunları anlattı: "Çok yetenekli olduğunu gördüğüm için Caner'i aldım kapı kapı dolaştım. İlk olarak Fenerbahçe kulübüne götürdüm. Fenerbahçe'nin altyapısında 4- 5 gün kaldı. Fakat kendilerine hazır futbolcu gerektiği için geri gönderdiler. Bunun ardından İzmir'e Altay'ın seçmelerine götürdüm. Altay Kulübü kalacak bir yer temin edemediği için oğlum orada da kalamadı. Daha sonra aklıma Vestel Manisaspor geldi. Gittim Manisa'da hocalar ile görüştüm. Oğlumu anlattım. Ve sonunda Vestel Manisaspor sahip çıktı."

MİLLİ OLDU, YILDIZI PARLADI

İki yıl Vestel Manisapor'un altyapısında oynayan Caner'in yıldızı 3 ve 4. yıllarda parladı. Geçen yıl İkinci Lig A Kategorisi'nde birkaç maçta yer alan Caner, aynı sene 17 Yaşaltı Milli Takımı'na çağrıldı. Türkiye'deki gurup maçlarında forma giyen, daha sonra İtalya'ya Avrupa Şampiyonası'na giden Caner, Avrupa şampiyonluğu maçlarında ilk 11'de oynayarak 17 Yaşaltı Türk Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olmasında büyük pay sahibi oldu. Caner, şu anda Avrupa şampiyonu olarak Dünya Kupası maçları için Peru'da bulunan Türkiye 17 Yaşaltı Milli Takımı'nda top koşturuyor.

25.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Caner'in büyük başarısı

  Brezilya basını: Alex F.Bahçe'yi bırakıyor

  Özak: Siyasetçi futbola müdahale etmemeli

  G.Saray 6 yılda 41 yabancıyı kadrosuna kattı

  Demirören: Tigana özür dileyecek

  Trabzonspor Antalya'da

  Menajerliğe Necmi Perekli getirildi

  Mehmet'in 3'lüğü işi bitirdi

  Abramovich: Para saçma dönemi bitti


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004