Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Özak: Siyasetçi futbola müdahale etmemeli

Bayındırlık ve İskan Bakanı, Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kurula götürülmesi tartışmalarıyla ilgili olarak, siyasetçilerin futbola müdahale etmek istemeyeceğini belirterek, kulüplerin bu konuda en sağlıklı kararı kendilerinin alacaklarına inandığını söyledi.

Bakanı Faruk Nafiz Özak, gazetecilerin TFF'nin olağanüstü genel kurula götürülmesi tartışmalarıyla ilgili olarak sorularını cevapladı. Bakan Özak, Türk Futbolu'nda bir arayışın olduğunu ifade ederek, "Bakan Şahin ve Haluk Ulusoy'un açıklamalarını gazetelerden takip ediyorum. Bir arayış var. Belki bir genel kurul olacak. Futbol kulüplerimizin federasonudur. Bu yüzden, futbol kulüplerimiz en sağlıklı kararı vereceklerdir diye düşünüyorum" diye konuştu.

TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un hakkında açılan davalarla ilgili bir sonuca ulaşılmadığını belirten Bakan Özak, ortada bir delil olmadan kimse hakkında konuşulmaması gerektiğini kaydetti. Siyasetçilerin futbola müdahale etmek istemeyeceklerinin altını çizen Bakan Özak, konuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdogan'ın da gerekli açıklamaları yaptığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiçbir siyasetçi futbola müdahale etmek istemez. Sayın Başbakanımız bu konulara bizim girmememiz gerektiğini söyledi. Sayın Başbakan, bir sporsever, bir futbolsever olarak, Türk Futbolu'nun yukarılara çıkmasını ve çıtayı yükseltmek istiyor."

25.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Caner'in büyük başarısı

  Brezilya basını: Alex F.Bahçe'yi bırakıyor

  Özak: Siyasetçi futbola müdahale etmemeli

  G.Saray 6 yılda 41 yabancıyı kadrosuna kattı

  Demirören: Tigana özür dileyecek

  Trabzonspor Antalya'da

  Menajerliğe Necmi Perekli getirildi

  Mehmet'in 3'lüğü işi bitirdi

  Abramovich: Para saçma dönemi bitti


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004