Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tüzmen: İhracatımızı arttırmak zorundayız

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, yeni yıla yeni bir ihracat stratejisi ile girdiklerini belirterek, ‘’Çocuklarımızın geleceği için ihracatı arttırmak zorundayız’’ dedi.

Bakan Tüzmen, yaptığı açıklamada, Türkiye’deki tüm sorunların çözümü için ihracatın artırılması gerektiğini belirterek, ‘’Türkiye’nin en önemli sorunu olan işsizliği önlemek için, kişi başına düşen milli geliri artırmak için, refahı artırmak için, insanlarımızı mutlu kılmak için ihracatımızı artırmak zorundayız. Kısacası çocuklarımızın geleceği için ihracatımızı artırmak zorundayız. İhracatı artırmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz’’ diye konuştu. Önümüzdeki dönemde dünya pazarlarında rekabetin artacağına işaret eden Tüzmen, bu gerçeği dikkate alarak çalıştıklarını ifade etti.

Yeni yıla, yeni bir ihracat stratejisi ile girdiklerini bildiren Tüzmen, şunları söyledi: ’’İhracatımızı artırmak için dünyadaki gelişmeleri de dikkate alarak yeni stratejiler geliştiriyoruz. Önümüzdeki 3 yılda izleyeceğimiz ihracat stratejimizi belirledik. İhracatımızı artırmak için kamu, özel sektör ve üniversitelerle ortak çalışma yürüteceğiz. Firmalarımızın bu dönemde güçlü olmaları gerekiyor. Bunun için de karlı ihracat yapmaları lazım. ”

/ ANKARA

04.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gelir dağılımı çok bozuk

  Tüzmen: İhracatımızı arttırmak zorundayız

  İşçinin gözü zam pazarlığında


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004