Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GERETS: 7 PUAN KAPANIR

G.Saray Teknik Direktörü Gerets şampiyonluk yarışında yine iddialı konuştu. Belçikalı hoca, "F.Bahçe ile aramızdaki 7 puan farkı kapatıp yine şampiyon olacağız. Şampiyonluk turu F.Bahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacağımız maça kalırsa turu F.Bahçe değil, biz atarız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puan farkı kapatıp yine şampiyon olacaklarını söyledi. Gerets, takımının Antalya'da kamp yaptığı Concord Otelde, bir televizyon programının canlı yayınına katılarak, soruları cevapladı. Geçen yıl Fenerbahçe ile aralarında 4 puan fark olmasına rağmen şampiyon olduklarını hatırlatan Eric Gerets, ''Şimdi aramızda 7 puan fark var. Aramızdaki farkı kapatıp yeniden şampiyon olmamamız için bir neden yok. Fenerbahçe ile aramızdaki 7 puan farkı kapatıp yine şampiyon olacağız'' dedi.

MEDYA YIKICI ELEŞTİRİYOR

Geçen yılki şampiyonluklarının asla mucize olmadığına dikkat çeken Gerets, bunun çalışmalarının karşılığı olarak tanrının verdiği bir ödül olduğunu belirtti. Başarılı olsa da olmasa da medyada kendisi hakkında eleştirilerin eksik olmadığına işaret eden Gerets, yıkıcı eleştirilerin yapıcı eleştirilerden daha fazla olduğunu, bu yüzden TV seyretmemeye, gazete okumamaya özen gösterdiğini kaydetti.

ELİMİZDEKİLER BU

Sezon başında yönetimle oturup transfer politikasını gözden geçirdiklerini vurgulayan Gerets, şunları söyledi: ''Sezon başında isteklerimizi verdik. Ancak maliyetten dolayı transferlerde sonuca varamadık. Elimizdekilerle yetinme zorunda kaldık. Ezeli rakibimizin imkanlarıyla kıyaslama yapmak istemiyorum. Mali durumumuz iyi olsaydı kuşkusuz Şampiyonlar Ligi'ne devam etmiş olurduk. Takım içinde sorun yok. Ne Adnan Sezgin ne de Adnan Polat ile aramızda polemik kesinlikle yok.''

CARRUSCA İYİ OLAMADI

Gerets, Özgürcan, Oğuz, Ferhat ve Aydın'ı Vestel Manisaspor'un istediğini ve bu gençlerden ikisini kiraya vereceklerini kaydetti. Arda'nın geçen yıl aynı takıma kiraya verildiğini ifade eden Gerets, ''Başarılı oldu ama dünya yıldızı değil. İyi futbol sergiliyor. Carrusca'nın da iyi olması lazım ki aralarında rekabet olsun. Carrusca bir türlü sakatlıktan kurtulamadı'' dedi.

KALMAK İSTİYORUM

Gerets, eleştiriler karşısında hiç bir zaman Galatasaray'ı bırakıp gitmeyi düşünmediğini belirterek, ''Uzun yıllar kalmak istiyorum. Yıl sonu oturup konuşacağız. Bir yıllık daha opsiyonum var. Sözleşmenin devam edip etmeyeceği sezon sonu belli olacak'' diye konuştu.

MÜTHİŞ REKABET

Gerets, Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen'de oynayacakları maçta şampiyonluk turu atmak istediği şeklindeki haberlerle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine de, şöyle konuştu: ''Bugüne kadar çalıştırdığım hiç bir kulüpte böylesine ezeli bir rekabet görmedim. İlk defa böylesine bir rekabeti Türkiye'de yaşıyorum. Bu güzelliğe leke sürülmemeli. Amacımız Ali Sami Yen'de oynayacağımız Fenerbahçe maçına kadar 7 puan farkı kapatıp, o maçta farkı açmaktır. Eğer o maça burun buruna başlarsak, hedefimiz bellidir. Şampiyonluk turu Fenerbahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacağımız maça kalırsa, turu Fenerbahçe değil biz atarız.''

08.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: 7 PUAN KAPANIR

  Ayman'da pürüz çıktı

  Edu: F.Bahçe'ye gelmeden önce Milan'la görüştüm

  Beşiktaşlı futbolcular BJK Store'yi ziyaret etti

  Anelka, Fransa'ya gitmek istemiyor

  Milan, Ronaldo'ya "hayır" dedi

  Kahn 2008'de emekli olup, jübile yapacak


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004