Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ayman'da pürüz çıktı

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, G.Birliği'nden transfer edilmesi gündem olan Mısırlı futbolcu Ayman'la ilgili olarak, "Durumu henüz netleşmedi. Arada futbolcu, menajer ve karşı kulüp var. Ancak imzayı attığımızda herkes Ayman Trabzonspor'da diyebilir''dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Trabzonspor'un Başkanı Nuri Albayrak, Ayman konusunun netlik kazanmadığını söyledi.Trabzonspor'un kamp yaptığı Adoro Golf Resort Otel'e gelerek yöneticiler ve teknik heyetle görüşen Albayrak, takımın durumu ve yapılacak transferlerle ilgili görüş alış verişinde bulundukları söyledi.

Belek kampının 13 Ocak'a süreceğini ve yapılacak yeni transferleri bu süre içinde takıma kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Albayrak, ''Ancak ay sonuna kadar süremiz var. Bu süreyi sonuna kadar değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi. Yeni transfer Brezilyalı Eller'in yakında kampa katılacağını bildiren Nuri Albayrak, Miroslaw Szymkowiak'ın durumunun da yakında belli olacağını söyledi.

Szymkowiak'ın avukatı aracılığıyla bir mektup gönderdiğini belirten Albayrak, ''Bu oyununcunun onun dışında federasyona ya da başka bir kurula herhangi bir başvurusu söz konusu değil. Şu anda beklemedeyiz'' dedi.

Bir gazetecinin Gençlerbirliği futbolcusu Ayman'ın transferiyle ilgili sorusu üzerine Albayrak, şunları söyledi: ''Ayman'ın durumu henüz netleşmedi. İç transferlerimizden kaynaklanan sorunlar yaşıyoruz. Ayman'ın transferi sadece Trabzonspor'la ilgili değil. Arada futbolcu, menajer ve karşı kulüp var. Ancak imzayı attığımızda herkes Ayman Trabzonspor'da diyebilir.''

Bir gazetecinin Ayman'ın transferinin yönetimini ikiye böldüğü ve Ayman'ın bonservisinin elinde olduğu iddialarına ise Albayrak,''Ayman, Gençlerbirliği'nin futbolcusudur. Biz Trabzonspor'un menfaatlerini elbetteki düşünürüz ayrıca bizi kimse bölemez'' karşılığını verdi. Albayrak, Gençlerbirliği'nden Risp'in transferi ile ilgili olarak da ellerinde fazla futbolcu bulunduğunu, Risp konusunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi.

ELLER TRABZON'DA

Öte yandan Brezilya'nın İnternacional takımında kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi sona eren Trabzonsporlu Fabiano Eller, Trabzon'a geldi.

08.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: 7 PUAN KAPANIR

  Ayman'da pürüz çıktı

  Edu: F.Bahçe'ye gelmeden önce Milan'la görüştüm

  Beşiktaşlı futbolcular BJK Store'yi ziyaret etti

  Anelka, Fransa'ya gitmek istemiyor

  Milan, Ronaldo'ya "hayır" dedi

  Kahn 2008'de emekli olup, jübile yapacak


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004