Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Edu: F.Bahçe'ye gelmeden önce Milan'la görüştüm

Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, "O dönemde Milan yöneticileri benimle ilgilendi ama resmi bir teklifte bulunmadı" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma futbolcusu Edu, savunmada takımın gol yememesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Belek'te Arcadia Hotel'in özel tesisinde yapılan antrenmandan sonra basın toplantısı yapan Edu, bir gazetecinin, ''Ümit Karan, sizin maçtan sonra 'Lugano ve Edu kasap gibi' dedi. Bununla ilgili ne diyeceksin'' sorusu üzerine, Fenerbahçe'nin gol yememesi için zaman zaman sert oynadıklarını kaydetti. Sahada Fenerbahçe'yi savunmak zorunda olduklarını anlatan Brezilyalı oyuncu, ''Galatasaray maçında Fenerbahçe'nin gol yememesi için elimizden geleni yapmamız gerekiyordu, biz de bunu yaptık. Sert oynamak futbolun içinde vardır'' dedi.

MİLAN BENİMLE GÖRÜŞTÜ

Edu, Fenerbahçe'ye gelmeden önce İtalya'nın AC Milan takımının yöneticileriyle görüştüğünü kaydetti. O dönemde Milanlı yöneticilerin kendisiyle ilgilendiğini anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Milanlı yöneticilerle görüştüm, ama resmi bir teklif almadım. Şimdi Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum. Burada senelerce kalıp, kupalar kaldırmak istiyorum'' diye konuştu.

TÜRKİYE'DE GOLCÜLER İYİ

Ligin ikinci yarısının daha da zor olacağını belirten Edu, ''Rakiplerimiz bize karşı daha büyük bir motivasyonla oynayacak, ama 7 puanlık farkı daha da açarak sezon sonunda şampiyon olacağız'' dedi. Brezilyalı futbolcu Türk futbolunda çok iyi forvetler bulunduğunu anlatarak, ilk yarıda forvetlerle iyi mücadele ettiklerini ve az gol yediklerini söyledi.

BREZİLYA FUTBOLU TEKNİK

Edu, ''Rüştü ile oynamakla Volkan ile oynamak arasında fark var mı'' şeklindeki bir soru üzerine iki kalecinin de milli takımın kalecileri olduğunu, tüm oyuncuların takımın başarısı için mücadele ettiğini ifade etti. Brezilya ile Türk futbolunu da karşılaştıran Edu, Brezilya'da futbolun tamamen tekniğe dayalı olduğunu, Türkiye'de ise tekniğin yanında gücü dayalı futbol oynandığını söyledi. Edu, kamp döneminde ağır idmanlar yaptıklarını, ama bu idmanların ikinci yarıdaki zorlu program için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

08.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  GERETS: 7 PUAN KAPANIR

  Ayman'da pürüz çıktı

  Edu: F.Bahçe'ye gelmeden önce Milan'la görüştüm

  Beşiktaşlı futbolcular BJK Store'yi ziyaret etti

  Anelka, Fransa'ya gitmek istemiyor

  Milan, Ronaldo'ya "hayır" dedi

  Kahn 2008'de emekli olup, jübile yapacak


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004