Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan antrenmanı yarıda bıraktı

Antalya kampı sonrasında bir gün izin yapan Galatasaray, ligin 2. yarı hazırlıklarını, dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürürken, kasığında ağrı hisseden Hakan Şükür çalışmayı yarıda bıraktı ve tedavisine hemen başlandı.

Basına kapalı gerçekleşen ve teknik direktör Erik Gerets, Reinhard Stumpf ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki antrenmanda aşil tendonundan sakatlıkları bulunan Sabri ve Mehmet Topal fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Dizindeki ödem nedeniyle Ümit Karan dinlendirilirken; antrenmanda kasığında ağrı hisseden Hakan Şükür çalışmayı yarıda bıraktı ve tedavisine hemen başlandı. Isınma çalışmalarının ardından tam sahada çift kale maç yapan futbolcular antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.

RAKİP HERTHA

Galatasaray, bugün saat 20:00’de İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağı Hertha Berlin karşılaşması için saat 10:00’da İzmir’e gidecek ve maç saatine kadar otelde dinlenecek.

HAMİT SEZON SONU

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Schalke forması giyen Hamit Altıntop’un transferi hakkında açıklama yaptı. Schalke Başkanı Gerhard Rehberg ile milli futbolcunun transferi hakkında görüşen Canaydın, “Hamit bir aksilik olmadığı takdirde sezon sonunda Galatasaray’da olacak” dedi.

17.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİPPİ: ŞIMARMASINLAR

  Serkan: Başka takımlarla da görüşürüm

  Örs: Oyunumuzu oynayamadık

  Hakan antrenmanı yarıda bıraktı

  Sayitoğlu: “Kötü sonuçların sebebi gruplaşma”

  Beşiktaş kondisyon depoladı

  Okur’dan kariyer rekoru

  Rafael de Türk oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004