Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Potada zafer haftası

Avrupa Kupalarında Türk takımları, hafta içinde bayanlar ve erkeklerde yaptıkları 6 maçı da kazanarak basketbol caimasına sevinç yaşattı. F.Bahçe, Beşiktaş ve Botaş bayan takımları bir üst tura çıkarken, Efes Pilsen, F.Bahçe Ülker ve Türk Telekom ise iddialarını sürdürdü..

Basketbolda Avrupa Kupalarında mücadele eden Türk takımları, hafta içinde yaptıkları toplam 6 müsabakayı da kazanarak, basketbol camiasına büyük sevinç yaşattı. Avrupa arenasında yer alan erkek takımlarından Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker ve Türk Telekomspor'un yanı sıra, bayan ekiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş Cola Turka ve BOTAŞ Spor, bu hafta rakipleriyle yaptıkları bütün maçları kazandı.

Bayanlarda Fenerbahçe, Beşiktaş Cola Turka ve BOTAŞ Spor bir üst tura çıkarken, erkeklerde Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker ve Türk Telekomspor ise gruplarındaki iddialarını sürdürdü.

ULEB'DE 2 GALİBİYET

Basketbolda kulüpler bazında Avrupa'nın en önemli kupası olan ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde mücadele eden Efes Pilsen, (A) Grubu'nda Yunanistan'ın güçlü takımlarından Olympiakos'u deplasmanda 91-72 yenerek ikinci tura yükselmeyi garantiledi. Efes Pilsen, bu sonuçla Yunan rakibine karşı üst üste 8. galibiyetini alırken, Olympiakos'un grubunda aldığı 3 yenilginin 2'sini tattırmış oldu. Aynı ligde (C) Grubu'nda yer alan ve ilk maçlarda arzulanan sonuçları alamayan Fenerbahçe Ülker ise son dönemdeki galibiyetlerine bir yenisini ekledi ve İspanya'nın güçlü ekiplerinden Winterthur Barcelona'yı 82-69 mağlup ederek, ''Top 16'' iddiasını sürdürdü.

TELEKOM'UN BAŞARISI

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından organize edilen Erkekler Avrupa Kupası (K) Grubu'nda mücadele eden Türk Telekomspor, Yunanistan deplasmanında aldığı galibiyetle Türk takımlarının zaferine bir yenisini ekledi.Türk Telekomspor, grubunda Panionios Forthnet'i çekişmeli geçen maçın ardından 71-68 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.

BAYANLAR SEVİNDİRDİ

Avrupa kupalarında mücadele eden bayan takımlarından Fenerbahçe, Beşiktaş Cola Turka ve BOTAŞ Spor, aldıkları galibiyetlerle basketbol camiasında sevinci artırdılar. Bayanlarda kulüpler bazında en büyük mücadele olan FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde (C) Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, grubundaki son maçında İspanya'nın Ros Casares takımını 71-68 yenerek, grubunu lider olarak tamamladı. Fenerbahçe, kupada 2. turda Belçika'nın Dexia Namur takımıyla eşleşti.

20.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Potada zafer haftası

  Efes, Avrupa'nın en az top kaybeden takımı

  Şahin'den Ulusoy'a dâvâ

  Yattara, Konya maçında sahada

  F.Bahçe kupada İst. Bld. önünde

  G.Saray, bugün Denizli'yi ağırlıyor

  "Trabzon Gecesi" için 150 bilet aldı

  Emre'ye antrenör desteği

  Real Madrid bir darbe de kupada yedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004