Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın umudu arttı

Ankaraspor galibiyeti G.Saraylı futbolcuları havaya soktu. F.Bahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacakları maçta 3 puan alacaklarını söyleyen futbolcular, "Puan farkı 5 değil, 2" diye konuştular. Teknik Direktör Gerets ise, "Futbolcularımın bu sözleri F.Bahçe'ye karşı iyi bir netice almamızı sağlayacak'' dedi.

Galatasaray Kulubü Teknik Direktörü Erik Gerets, şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacaklarıın söyledi. Gerets, seyircisiz oynadıkları Ankaraspor'u yenerek bu maçı iyi atlattıklarını söyledi. Seyircisiz maç oynamayı denizlerde balıkların bulunmamasına benzeten Gerets, "Ümit ediyoruz ki bundan sonra böyle bir şey olmaz. Seyircisiz oynamak oldukça zor, bizim onlara her zaman ihtiyacımız var. Seyircisiz oynamamın tek avantajı belki de karşılaşma içinde Hakan Şükür'e pozisyon almasında yardımcı oldum ve golünü attı" dedi.

5 PUAN AZ SAYILMAZ

Karşılaşmanın ilk yarısında ortaya konan futboldan memnun olduğunu dile getiren Gerets, "İkinci yarı biraz kalitemiz düştü. Bunda rakibinde istekli olması etkili oldu. Ancak ikinci golü bulduktan sonra daha çok pozisyonlar ürettik. Bu haftayı oldukça iyi kapattık diyebiliriz" diye konuştu. "Puan farkının 5'e inmesinin ardından şampiyonluk yarışında rahatlama oldu mu? "sorusuna Gerets, "Şu aşamada Fenerbahçe ile aramızda 5 puanlık bir fark var. Bu az sayılmaz ama tabiki 7'den de az olduğunu hepimiz biliyoruz" diye cevap verdi.

KAYSERİ MAÇLARI ZOR

Yine kendisinin Alman medyasına yapmış olduğu "Şampiyonluk şansımız az" demecinin doğru olup olmadığı şeklindeki bir soruya tecrübeli çalıştırıcı, "Bir takım 7 puan geride ise öndekinin şansı tabiki daha fazladır. Biz sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Zor olup da başaramayacağımızı söylememiz mümkün değildir" diye konuştu. Gerets, gelecek hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile oynanacak kupa maçı ve sonrasında yine Süper Lig'deki Kayserispor maçı için bu kentte soğuk iklim şartlarından dolayı İstanbul'a gelerek çalışmalarını burada devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞÜ

Futbolcuların Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadı'nda yenecekleri için puan farkının daha düşük olduğu yönündeki açıklamaları için de Gerets, ''Önemli ve doğru olan oyuncuların böyle düşünmesi. Bu onların nasıl hazırlandıklarını gösteriyor. Rakibimize karşı iyi bir netice almamızı sağlayacaktır'' dedi.

GERETS, HASAN ŞAŞ'I ÖVDÜ

Ankaraspor karşısında neden Hasan Şaş'ın ilk 11'de tercih edildiği sorusuna Erik Gerets, ''Hafta içindeki çalışmalarımızda 3 oyuncu üzerinde deneme yaptık. Hasan Şaş, Ayhan ve Carrusca. Basın unutabilir, ama ben hoca olarak unutmuyorum. Geçen sezon çok iyi maçlar çıkartıp, başarılarımızda en büyük emeği olan oyunculardan biriydi Hasan Şaş. Onun yerine oynamak isteyen oyuncuların, ondan en az yüzde bir daha iyi olmaları gerekiyor'' dedi.

29.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ın umudu arttı

  F.Bahçe kar altında çalıştı

  Sivasspor'un çıkışı sürüyor

  Federer Avustralya'da 10. defa şampiyon oldu

  Kongrede gerginlik

  Bravo Sabri'ye


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004