Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bravo Sabri'ye

G.Saray ikinci devreye seyircisiz başladı. Futbol seyir oyunu olmasına rağmen, icracı olan oyuncular dahi seyirci olmayınca istek ve arzudan uzak işlerini yapmaya çalışıyorlar. Temennim; G.Saray seyircisi bundan sonra küfür edip böyle cezaların tekrarına sebep olmaz.

G.Saray ilk yarıda daha iyi oynayan taraftı. Gerets daha fazla ofans düşüncesiyle, Hakan- Ümit çift forvetiyle arkalarında İliç, sağda Hasan solda Arda tertibiyle takımını sahaya sürdü. Defansa yardım edecek orta saha oyuncularından Hasan ,İliç, Arda üçlüsünden İliç ve Arda defansa fazla gelemeyen oyuncu tipleri. Bu da risk demekti. Ortada İnamoto rakibi karşılamada yine tek kaldı. Ankara iyi bir takım. G.Saray'ın bu zaafından istifade edebilirlerdi. Neyse ki, bu maçta Song ve Tomas ikilisi iyiydi. Sağ tarafta oynayan Sabri de çabukluğuyla defansın açıklarını kapatmakta hayli iyiydi.

Bu arada Sabri'nin attığı gol inatçılığı ve çabukluğunun sonucuydu. Bravo Sabri'ye. Günden güne kendini geliştiriyor. İkinci yarıda Gerets Hakan'ı oyundan alarak yerine Ayhan'ı soktu. Ümit'i forvette tek bıraktı. Bu düşünce doğruydu. Ama ne hikmetse Ankara bu değişiklikten sonra pas yüzdesini artırdı. Daha sonraki değişikliklerde pek işe yaramadı. Carrusca verilen fırsatları değerlendiremeyen oyuncuydu.

G.Saray galip geldi gelmesine ama, hala bir takım eksikler sırıtıyor. Oyunu kontrol etmede G.Saray tatmin edici görüntüden uzak. Takımda şef pozisyonunda oynayacak oyuncu yok. Ayhan kenarda. Hasan Şaş kendi başına oynuyor. Arda ise kenarda etliye sütlüye karışmıyor. İliç koca bir tembel. Eğer G.Saray şampiyon olmak istiyorsa bu eksikliğini gidermeli. Adnan Polat "transfer yok, kadro yeterli" diyor. Ama G.Saray' ın oynadığı futbolsa tam tersini söylüyor.

[email protected]

Said OKUR

29.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ın umudu arttı

  F.Bahçe kar altında çalıştı

  Sivasspor'un çıkışı sürüyor

  Federer Avustralya'da 10. defa şampiyon oldu

  Kongrede gerginlik

  Bravo Sabri'ye


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004