Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nobre: Rahatladım

Beşiktaş'ın ligin suskun golcüsü Mert Nobre, ikinci yarının ilk maçıyla birlikte gollerini sıralamaya başladı. Nobre, Vestel Manisa maçında ''hat trick'' yaparak fileleri 3 kez havalandırırken, aynı zamanda Beşiktaş formasıyla İstanbul'da ilk gollerini attı.

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 3-1 yendiği Süper Lig maçında siyah-beyazlıların gollerini atan Mert Nobre, büyük sevinç yaşadı. Ligin ilk yarısını 1 golle tamamladıktan sonra İstanbul'daki taraftarlarının önünde 3 gol birden atan Nobre, yaptığı açıklamada, ''Takıma yardımcı olduğum için mutluyum ama önemli olan süreklilik'' dedi. Forvet oyuncularının gol atarak yaşadıklarını vurgulayan Brezilya asıllı futbolcu, bu goller sonrası kendisinde tabii ki bir rahatlama olduğunu, ama asıl önemli olanın süreklilik olduğunu kaydetti. Nobre, gazetecilerin özellikle Galatasaray maçlarında attığı golleri hatırlatması üzerine de kendisinin maç ayırt etmediğini, ancak bu maçlarda attığı gollerin özel anlam taşıdığı için böyle düşünüldüğünü dile getirdi.

İBRAHİM: SEVİNDİM

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez ise Nobre'nin daha önce gol atamadığı için üzgün olduğunu belirterek, ''Nobre, gol atamadığı için stresliydi. Bu maçta 3 gol attı, onun adına umutluyum. İnşallah sürdürür. Çünkü Nobre bizim için çok önemli bir futbolcu'' dedi.

BOBO: AYAKTA KALDIM

İki golün asistini yapan Bobo ise şunları söyledi: "Önemli bir maçtı bizim için. Gollere katkı sağlamak benim için çok güzeldi. Daha da önemlisi Beşiktaş'ın öyle ya da böyle maçı kazanmasıdır. Ben birinci golde düşmeyi hiç düşünmedim, kariyerime başladığım zamandan beri hep ayakta kalmaya çalışmışımdır. Nitekim ayakta kaldım ve gol attık."

GÖKHAN: İYİ OYNUYORUZ

Beşiktaş savunmasının başarılı ismi Gökhan Zan ise, "Devre arasını çok iyi değerlendirdik. İlk raund Ankaragücü maçıydı ve seyircisiz olmasına rağmen çok iyi oynadık, çok iyi organize olduk. Her zaman söylediğim gibi rakip kadar oynadığımız sürece her maçı kazanırız" dedi.

TİGANA: NOBRE'YE MORAL

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana da, basın mensuplarının, 3 gol atan Nobre ile ilgili sorusuna şöyle cevap verdi: ''Şimdiye dek çok gol pozisyonuna giriyordu ama bunları golle sonuçlandıramıyordu. Galatasaray'a Efes Cup'ta attığı gol Nobre'ye moral oldu. Onun böyle devam etmesini umuyorum. Bu arada Bobo da ona çok güzel paslar verdi. Onu da unutmamak gerek.''

30.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Nobre: Rahatladım

  Kadıköy'de sessiz gece

  Trabzon gol atmayı unuttu

  Barcelona, Real'e 4 puan fark attı

  Neslihan İspanya'da haftanın yıldızı oldu

  Lige heyecan geldi

  Beşiktaş çok iyi!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004