Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş çok iyi!

10 Ocak tarihli yazımızda “Beşiktaş çok kötü” dediğimiz için birçok taraftardan tepki aldık.Tigana ve oynattığı futbolla Beşiktaş'ın başarılı olamayacağını savunmuştuk. Önce Türkiye Kupasında tur atlama başarısı göstermesi, ardından ligin ikinci yarısının ilk maçında Vestel Manisa'yı yenmesi Beşiktaş'ın bütünüyle değiştiği ve düzeldiği anlamına gelmez.

Yeni yönetimin ilk maçında Manisa karşısına çıkan siyah beyazlılar, oyuna istekli, hırslı ve atak başladı. Başta Ricardinho olmak üzere Delgado, Bobo ve Nobre ilk yarıda adeta futbol resitali verdiler. Taraftarlar bu başarılı oyundan sonra uzun zamandır duymadığımız şampiyonluk şarkılarını söylemeye başladı. Evet taraftarın neşesine diyecek yoktu ne var ki, Manisa’nın golü gelip fark bire düşünce panik başladı, yine eski korku gecelerine dönüldü bir anda.

Takım hücuma kalkarken kaptırdığı toplarla Beşiktaş’a faydadan çok zararı dokunan Kleberson’un oynamaması, Delgado ve Ricardinho’nun orta alandan hücuma kalkmaları, takımın yan pas yerine dikine oynaması olumlu gelişmelerdi. Ancak kanat organizasyonları yine zayıf, yine çok basit defans hataları ile kolay gol yiyen bir kaleci var.

Netice olarak, Manisa’nın oyun anlayışı sonucu iki kortratak golü bulan Beşiktaş'ın kapanan takımlara karşı zorlanacağa benziyor. Ancak alınan üç puan ve kazanılan moral açısından bakacak olursak Beşiktaş şimdilik iyi. Bu iyi durum devam eder mi? Bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Nidai PAKSOY

30.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Nobre: Rahatladım

  Kadıköy'de sessiz gece

  Trabzon gol atmayı unuttu

  Barcelona, Real'e 4 puan fark attı

  Neslihan İspanya'da haftanın yıldızı oldu

  Lige heyecan geldi

  Beşiktaş çok iyi!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004