Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal'la anlaşamadık

Galatasaray Kulübü, kulüp başkanı Özhan Canaydın ile Vestel Manisaspor Onursal Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın sarı-kırmızılı takıma transferi için ön anlaşma yaptığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü, Ersun Yanal için ön anlaşma yapıldığı yolundaki gazete haberlerini yalanladı.Galatasaray Kulübü, kulüp başkanı Özhan Canaydın ile Vestel Manisaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın sarı-kırmızılı takıma transferi için ön anlaşma yaptığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, söz konusu haberin tamamen asılsız olduğu vurgulanarak, ''Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Vestel Manisaspor Onursal Başkan Sayın Ahmet Nazif Zorlu ile böyle bir konuda kesinlikle konuşma yapmamıştır, el sıkışmamışlardır, ön anlaşma yapmamışlardır'' denildi.

Açıklamada ayrıca, ''Bir süredir ısrarla sürdürülmekte olan bu tür haberler, Galatasaray'ın şampiyonluk mücadelesindeki hedefini bulandırmak amaçlıdır. Tüm Galatasaraylılar'ın bunun farkında olduğundan eminiz. Bu tür gayretlerin sportif hedeflerimize yönelik konsantrasyonumuzu ve birliğimizi asla bozamayacağının bilinmesini isteriz'' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Süper Lig'in ikinci yarısı için iddialı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı ''Galatasaray Dergisi''nin şubat ayı sayısındaki yazısında Özhan Canaydın, çeşitli nedenlerden ötürü ligin ilk yarısını liderin 7 puan gerisinde tamamladıklarını belirtirken, ''Her ne olursa olsun ve nasıl olmuşsa olsun, ligin ikinci yarısında çok farklı bir Galatasaray olacağız'' dedi.

Canaydın, sezon sonunda sarı-kırmızılı takımın hem Turkcell Süper Lig, hem de Fortis Türkiye Kupası'nda zirveye çıkacağını ileri sürerek, ''Bu inanca sahip tüm Galatasaraylıları da önümüzdeki 16 haftalık süreçte takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Birlik olmamız halinde aşamayacağımız engel olamaz. Bu gerçekten hareketle, sezon sonunda hedefimizin hem 17. lig şampiyonluğu, hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğu olduğunu ilan ediyorum. Zoru başarmak her zaman olduğu gibi bizim işimiz. Yeter ki birlik içinde hareket edelim'' ifadelerini kullandı.

02.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal'la anlaşamadık

  FIFA'nın gözü bizde

  Fenerbahçe- Gençlerbirliği

  Ceyhun resmen Trabzon'da

  Fatih Akyel G.Birliği'nde

  F.Bahçe'nin Avrupa sınavı

  Millî Takım açıklanıyor

  Utah Jazz'da Okur yine coştu

  Hidayet'li Magic galip

  Beşiktaş geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004