Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FIFA'nın gözü bizde

FIFA, Futbol Federasyonu'na yazı göndererek, 31 Ocak'taki toplantıda Türk futbolunda varolan gerilimin değerlendirildiğini ve gelişmelerin yakından izlendiğini bildirdiği açıklandı.

FIFA'nın, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) önceki gün gönderdiği yazıda, 31 Ocak tarihinde FIFA Federasyonlar Komitesi'nin yapmış olduğu toplantıda, Türk futbolunda varolan gerilimin değerlendirildiğini ve gelişmelerin yakından izlendiğini bildirdiği açıklandı. TFF'den yapılan açıklamaya göre, FIFA Statüleri'nin üyelerin özerkliğini öngördüğü belirtilen yazıda, Federasyonlar Komitesi'nin değerlendirilmesine ilişkin olarak Türkiye'de yaşanan gelişmelerin kastedilerek, endişelerin gerçek olduğunun belirlenmesi halinde, bu durumun federasyonların özerkliği ve tüm dünyadaki futbol federasyonlarının karar alma süreçlerini ilgilendiren 17 ve 18. maddelerinin açık ihlalleri olarak görüleceğinin kaydedildiği ifade edildi.

FIFA Başkanı Joseph S. Blatter imzasıyla gönderilen yazıda, Federasyonlar Komitesi'nin değerlendirilmesi konusunda özetle şöyle denildiği açıklandı: ''FIFA yönetiminin inisiyatif alarak, FIFA, UEFA, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve TFF'yi kapsayan dörtlü toplantı önermesi, önümüzdeki haftalarda yapılacak bu toplantıda durum analizi yapılması, olası çözüm yolları sunulması ve Türk futbolu açısından ciddi sonuçlar doğmasının önüne geçilmesi karara bağlanmıştır.''

02.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yanal'la anlaşamadık

  FIFA'nın gözü bizde

  Fenerbahçe- Gençlerbirliği

  Ceyhun resmen Trabzon'da

  Fatih Akyel G.Birliği'nde

  F.Bahçe'nin Avrupa sınavı

  Millî Takım açıklanıyor

  Utah Jazz'da Okur yine coştu

  Hidayet'li Magic galip

  Beşiktaş geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004