Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mısır’da Türk casus skandalı

Mısır, 4 kişiyi İsrail için casusluk yapmakla suçladı. Suçlanan 2 kişinin Türk vatandaşı olduğu iddia edildi. Mısırlı Başsavcı Hişam Bedevi, hem Türk hem de İsrail vatandaşı olduğu öne sürülen “Kemal Kosba” ve “Tuncay Bubay” isimli kişileri, İsrailli Daniel Levi’yi ve Türkiye’de de faaliyetlerde bulunduğu ileri sürülen Muhammed Essam Günam El Attar’ı, İsrail için casusluk yapmakla suçladı.


Sivillerden Tony Blair’e İran uyarısı

İngiltere’de, sivil toplum örgütleri tarafından hazırlanan bir raporda, Başbakan Tony Blair’e “İran’a yönelik bir askerî müdahalenin sonucu felâket ol

Yahudiler de İsrail’e isyan ettiler

İngiltere’de yayınlanan günlük The Independent, İngiltere’de yaşayan önde gelen 130 Yahudi’nin İsrail-Filistin anlaşmazlığının çözümü için yeni bir t


  Rum bakan: Türkiye’ye alternatifiz

Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Yorgos Lillikas, Kıbrıs Rum tarafının bölgede, Türkiye’ye karşı bir alternatif olduğunu iddia etti.


  Japon hükümetinde Başkan Bush krizi

Japon hükümeti sözcüsü Yasuhisa Shiozaki, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Aso’nun, 2003’te başlayan Irak savaşının ardından ABD’nin eylemlerini “olgun olmaktan uzak” olarak niteleyen Dışişleri Bakanı Taro Aso’yu eleştirdi.


  El Halil’de bir Anna Frank: Fidaa

Batı Şeria’nın El Halil şehrinde yaşayan Filistinli kız Fidaa’nın çektiği video görüntüleri, şehirde her gün İsrailli yerleşimcilerin saldırısına uğrayan Filistinlilerin acılarına tercüman oldu.


  Müşerref’in İran ve Türkiye ziyareti

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, kısa süreli ziyaret için İran’ın başşehri Tahran’a geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004