Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet'e büyük onur

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Batı Konferansı'nda "Haftanın Oyuncusu" seçilen Mehmet Okur, Chicago Bulls'a karşı önceki gece alınan 100-95'lik galibiyette takımının en skorer oyuncusu oldu.

NBA'da geçtiğimiz haftanın (27 Ocak - 4 Şubat) oyuncuları açıklandı. Batı Konferansı'nda temsilcimiz Mehmet Okur, Doğu Konferansı'nda ise Dwyane Wade haftanın oyuncusu ödülüne layık görüldü. NBA'da haftanın oyuncusu seçilen ilk Türk oyuncu olan Mehmet Okur, 26 sayı, 11.3 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları ile Utah Jazz'ı taşıyan isim oldu. Mehmet Okur Batı Konferansı'nda Houston Rockets'ın yıldızı Tracy McGrady, Sacramento Kings'li Kevin Martin ve NO Hornets'lı Tyson Chandler gibi isimleri de geride bırakmayı başardı.

KENDİ REKORUNU KIRDI

29 Ocak'ta Utah Jazz'ın New Jersey Nets'e Vince Carter'ın son saniye üçlüğü ile 116-115 kaybettiği maçı 18 sayı, 11 ribaund ve 5 asist ile tamamlayan Mehmet Okur, 2 gün sonra Utah Jazz'ın EnergySolutions Arena'da San Antonio Spurs'u 97-93 yendiği mücadeleyi 31 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile tamamladı. NBA'daki 5. sezonunu geçiren Mehmet Okur, NBA'nın en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı olan Phoenix Suns'a karşı US Airways Center'da alınan 108-105'lik galibiyette ise 29 sayı, 12 ribaund, 1 top çalma ile mücadele etti. Carlos Boozer'ın yokluğunda takımını taşıyan isim olan Mehmet Okur bu sezon 48 maçta 17.9 sayı, 7.5 ribaund 1.9 asist istatistikleri ile mücadele etti.

HEDEFİM DAHA İYİ OLMAK

Mehmet Okur, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tabii ki büyük bir onur. Çok sevindiğimi söyleyebilirim. Ama inanın bu akşamki maçı kazanmamız bizim için daha önemliydi. Biz takım olarak sadece her maçı teker teker alıp, kazanmayı düşünüyoruz. Bu gece çok iyi bir gecem değildi, ve herkes çok önemli katkı yaptı. Bu da çok önemli bir şey. Çok iyi bir takımımız var diyorduk, kimseyi inandıramıyorduk. Artık bundan sonraki hedefimiz daha da iyi olmak." diye konuştu.

07.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim'in gurur günü

  Gürcistan'la dostluk maçı

  Mehmet'e büyük onur

  Tümer: Kasıtlı cezalı duruma düşmedim

  Terim, ALS hastası Sedat ve İsmail'i yalnız bırakmadı

  Acemi Hasan!

  Büyük çekişme


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004