Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Büyük çekişme

Lig A geçen hafta yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Yoğun kar yağışı yüzünden ertelenen Diyarbakırspor-G.Oftaş maçında lider Oftaş güçlü rakibini tek golle geçerek zirvedeki yerini korudu. Ligin flaş takımlarından Kasımpaşa ise sahasında Malatyaspor'a farklı yenilerek Süper Lig yarışında önemli bir darbe aldı. Ekonomik krizle boğuşan Malatyaspor'un bu başarısı ayakta alkışlanacak bir durum. Kocaeli'de hiç tasvip etmediğimiz olaylar oldu. Samsunspor'un 4-3'lük galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası taraftarların taşkınlıklarını güvenlik güçlükleri zorlukla önleyebildi. Orduspor ise gerçek kimliğini göstermekte zorlanıyor. Evinde İstanbul B.Bld'sine yenilerek zor bir döneme girdi. Ankara'da şov yapan Uşakspor, Türk Telekom'u 3-0 yenerek sürpriz yaptı.

İzmir derbisi 2-2 sonuçlandı.Altay ve Karşıyaka puanları paylaştı. Elazığspor teklemeye devam ediyor . Sahasında 90+1'de attıkları golle beraberliği kurtaran Gakgoşlar, bu hafta Samsun'a gidecekler. 2.lig A kategorisinde iki haftayı galibiyetle kapatan Malatyaspor zirve yarışında dikkatleri üzerine çekiyor. İki maçta 9 gol atan sarı-kırmızılı ekip ligde ağırlığını hissettirmeye başladı..

Ancak kulüpte başgösteren ekonomik kriz hala devam ediyor. Buna çare olarak kulübün Malatya Belediyesi Esenlik şirketine devredilmesinden yanayım. En azından maddi anlamda sıkıntı çekmekten kurtulurlar.

[email protected]

07.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim'in gurur günü

  Gürcistan'la dostluk maçı

  Mehmet'e büyük onur

  Tümer: Kasıtlı cezalı duruma düşmedim

  Terim, ALS hastası Sedat ve İsmail'i yalnız bırakmadı

  Acemi Hasan!

  Büyük çekişme


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004