Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim, ALS hastası Sedat ve İsmail'i yalnız bırakmadı

ALS-MNH Derneği'nin, hastalarına destek sağlanması amacıyla düzenlediği geceye, spor ve sanat camiasının ünlü isimleri katıldı.

Bu hastalıkla mücadele eden Sedat Balkanlı'nın Fenerbahçe ve Galatasaray, İsmail Gökçek'in de Trabzonspor forması, derneğe gelir sağlamak amacıyla açık arttırmayla satışa sunuldu.

Hastalıkları sebebiyle konuşma fonksiyonlarını kaybeden Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek, geceyi özel koltuklarından izlerken, bir hayli duygulandıkları gözlendi. Başta Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere, diğer davetliler iki eski futbolcunun yanına giderek onlara moral verdi. Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek'le harf cetveli yardımıyla sohbet ettikten sonra oldukça duygulandığı gözlenen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Gürcistan maçı için kampta olmalarına rağmen anlamlı bir gecede bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da her türlü katkımız devam edecek. Hepimizin başına her an her şey gelebilir. Kendilerine üzerinde imzalarımız olan milli takım forması hediye ettik. Top ihtiyaçları vardı, onları karşıladık. Türk Milleti'nin bu hasleti çok güzel. Ben, Fiorentina'yı çalıştırırken Sedat'ın ve eşinin beni aramadığı bir tane bile maç yoktu. O zamanlar konuşabiliyordu."

Erol DOYURAN

07.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim'in gurur günü

  Gürcistan'la dostluk maçı

  Mehmet'e büyük onur

  Tümer: Kasıtlı cezalı duruma düşmedim

  Terim, ALS hastası Sedat ve İsmail'i yalnız bırakmadı

  Acemi Hasan!

  Büyük çekişme


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004