Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Acemi Hasan!

Galatasaray provasını perşembe günü yaptığı sahada zeminin dah da buzlanmasına rağmen daha iyi oyun ortaya koydu. Fakat maçı kazanmayı beceremedi. Kayseri'ye karşı Galatasaray 2 kanat oyuncusundan adeta yoksundu. Arda ve Hasan takımlarına hiç katkı sağlayamadılar. Arda bu aralar zaten iyi oynamıyor. Paf takımdan arkadaşı olan Uğur Uçar tarafından çok iyi marke edildi. Ancak Arda'daki bu düşüşün geçici olduğunu ve kendini toparlayacağını düşünüyorum.

Fakat Hasan Şaş'la ilgili böyle bir ümidim yok. Bu oyuncu Galatasaray'daki misyonunu doldurdu. Kayseri maçında hiç bir topu kendi takım arkadaşına vermeyi başaramadı. Hasan ne yapacağını bilemeyen acemi oyunculardan farksızdı. Gerets onu oynatma nedenini, geçen yıl yaptığı katkılara dayandırıyor. Bir anlamda Hasan'a vefalı davranıyor. Ama Hasan, Gerets'in bu vefalı davranışını, her forma verdiğinde sabote etmeye devam ediyor.

Hasan ve Arda'nın dışında Galatasay'lı oyuncular buzlu zemine rağmen son derece iyi mücadele ettiler. Maçı alacak inancı ortaya koydular. Ama bu inanç, forvet Ümit Karan'nın ayaklarında eriyip gitti. G.Saray F.Bahçe'nin puan kaybettiği haftada avantaj yakalamıştı. Bu hafta başa döndü. Lig sonuna kadar bu avantajlı durumlar daha çok el değiştirir. Sonunda az hata yapan da ligi şampiyon bitirir.

[email protected]

Said OKUR

07.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim'in gurur günü

  Gürcistan'la dostluk maçı

  Mehmet'e büyük onur

  Tümer: Kasıtlı cezalı duruma düşmedim

  Terim, ALS hastası Sedat ve İsmail'i yalnız bırakmadı

  Acemi Hasan!

  Büyük çekişme


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004