Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tuncay'ın umudu var

F.Bahçe'yi AZ Alkmaar maçında ateşleyen Tuncay Şanlı, "Rakibimiz yenilmeyecek bir takım değil. Deplasmanda daha iyi oynayıp, turu geçeceğiz" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında 3-3 berabere kaldıkları AZ Alkmaar karşısında, mücadele anlamında kazandıklarını söyledi. Tuncay, yaptığı değerlendirmede, rakiplerini deplasmandaki maçta yenebilecek güçte olduklarını belirterek, şöyle konuştu: ''Kazanma adına ortaya koyduğumuz bir mücadele vardı. Ben de bunu yapanlardan biriydim. İyi bir ekiple oynadık. Ben kazandığımızı düşünüyorum, mücadele anlamında. Rakibimiz, yenilmeyecek bir ekip değil. Burada bir 45 dakika oynadık. İkinci 45 dakikayı deplasmanda oynayacağız. 3-1 yenik duruma düştükten sonraki mücadelemizi sergilersek, turu geçeceğimizi düşünüyorum. Deplasmanda daha iyi oynayacağız. Rakibimiz deplasmanda iyi oynayan bir ekipti'' Bu sezon Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyduklarını belirten Tuncay, kaybettikleri maçlarda bile iyi oynadıklarını söyledi.

TARAFTAR TEPKİSİNE CEVAP

Taraftarların, özellikle bazı futbolculara yönelttiği tepkilerin normal olduğunu ifade eden Tuncay, sezonun mevcut oyuncularla tamamlanacağını da hatırlatarak, bunların son bulmasını istedi. Sarı-lacivertli futbolcu, ''Tepkiler olacaktır. Herkes başarı bekliyor. Onlara da hak veriyorum, ancak bireysel tepkilerin aza inmesi gerekir, çünkü sezonu bu 24 futbolcu tamamlayacak. Buraya kadar biz getirdik, bundan sonra da biz devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

16.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex gözden düştü

  Tuncay'ın umudu var

  UEFA: Tümer Metin turu Hollanda'ya taşıdı

  Beşiktaş Konya'da galibiyet arıyor

  Barcelona Ronaldo'yu istiyor

  Hidayet ve Mehmet şov yaptı

  9 kişi oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004