Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

9 kişi oynuyor

Uzun bir aradan sonra F.Bahçe'yi izlemek için Kadıköy'e gittim. Eminönü'nde büyük bir yolcu izdihamının yaşandığı 18.30 kalkışlı vapura güçlükle bindik. İstanbul Büyükşehir Belediyesine devredilen bu vapurlarda bir iyileşme göremedim. Köhnemiş, tavanları çatlamış, loş ışıklı, insana huzur vermeyen bir görüntü vardı. 20 dakika içinde Kadıköy'e vardık. İiskeleye çıkmamız 10 dakika sürdü. Tehlike anında bu vapurlardan tahliye olayını düşünmek bile istemiyorum. Kadıköy iskelesi inşaat halinde. İçerideki yolcular sanki bir hapishanede kapalı tutuluyormuş gibi görünüyor. Meydandaki metro çalışmaları ve büfeler yüzünden insanlar yürümekte zorlanıyor..

ESNAF BAYRAM YAPIYOR

F.Bahçe maçları en çok esnafın yüzünü güldürüyor. Bütün dükkanlar dolu. Dönerciler, simitçiler, kebabçılar harıl harıl müşterilerine hizmet ediyor. Kadıköy-Fenerbahçe Stadı yürüyerek 10 dakika sürüyor. 100. Yıl kutlamaları sebebiyle stadın dış cephesi ışıklandırılmış. Birçok taraftar hatıra olsun diye cep telefonlarına poz veriyor. Stada girişimiz sanki bir 5 yıldızlı bir oteli andırıyor. Biletimizi elektronik turnikelerden okeyletip, 6. kattaki basın tribinüne asansörle çıkıyoruz. İnönü Stadındaki basın tribünümüzü beğeniyorum. Ali Sami Yen'de dar bir mekanda çalışıyoruz. Saraçoğlu ise tam bir Avrupai tarzda yapılmış. Terasından bütün Moda'yı görebiliyorsunuz..

TRİBÜNLER ÜSTTEN ISITILIYOR

Tribüne çıkıyoruz. Bizim bulunduğumuz bölümde saha altımızda kalıyor. Taç çizgilerini bile görmekte zorlanıyoruz. Fenerbahçe yönetimi, kışın seyircinin üşememesi için üstten ısıtma sistemini devreye sokmuş. Gerçekten Şubat ayının soğukluğunu bu sistem sayesinde hissetmedik. Stadın her tarafı kapalı. Binlerce seyircinin tempolu tezahüratı göze ve kulağa hoş geliyor..

ALEX İLE DEİVİD GEZİNİYOR

Maça gelince.. AZ Alkmaar karşısında F.Bahçe'yi mücadelesi dışında futbolunu beğenmedim. 90 dakika boyunca koşmayan, eli belinde dolaşan Alex ve Deivid takımını 11'e karşı 9 kişi bırakıyor. Savunma çok ağır çıkıyor. Ayağa pas yapamıyor. Herkes sürekli geri pas oynuyor. Bu yüzden oyun ağırlaşıyor. F.Bahçe'de kanat organizasyonu yok. Sadece Tuncay şahsi katkılarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Kaleci Volkan'a artık tahammül etmek çok güç. Yediği ikinci golde elini bile uzatmadı. İki bek Uğur Boral ve Ümit Özat'tan bir tane isabetli orta göremedik. Ortada Appiah çok çalışıyor gibi görünüyor ama birçok topu da rakibine kaptırıyor. Tümer uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma giyme fırsatı buldu ve attığı 2 golle Zico'nun sallanan koltuğunu kurtardı.

AZ ALKMAAR İYİ BİR TAKIM

Dünkü yorumlarda AZ Alkmaar'ın vasat bir Hollanda ekibi olduğu ileri sürüldü. Hiçte öyle değil. Çok disiplinli oynuyorlar. Pas yüzdeleri F.Bahçe'nin iki katı isabetli. Orta sahada presİ hem yerinde yapıyor, hem de hücuma 6 kişi birden kalkmasını biliyor. Rövanşta temsilcimizin işi çok zor. Rakibine mutlaka gol atıp, yenmesi gerekiyor. Zico, AZ Alkmaar'ı yeniden inceleyip, turu geçmenin hesaplarını şimdiden yapmalı..

[email protected]

Erol DOYURAN

16.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Alex gözden düştü

  Tuncay'ın umudu var

  UEFA: Tümer Metin turu Hollanda'ya taşıdı

  Beşiktaş Konya'da galibiyet arıyor

  Barcelona Ronaldo'yu istiyor

  Hidayet ve Mehmet şov yaptı

  9 kişi oynuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004