Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sabancı: Faizler düşmeli

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Türkiye’nin ekonomik açıdan ve doğrudan yabancı yatırım çekme konusunda önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek, ‘’Ancak bu kadar doğrudan yabancı yatırımın geldiği ülkede reel faizler daha düşük olmalı’’ dedi.


SSK emeklisine kademeli geçiş

Anayasa Mahkemesinin, SSK emeklilik yaşının yükseltilmesi ile ilgili geçiş sürecinde, erkekler için 43 yaşını doldurma şartının 44 yaşa çekilmesini ön

Dolaylı vergiler yüzde 73’e yükseldi

Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Genel Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, 2002 yılında dolaylı vergil


  Sıcak havalar, tamircilere yaradı

Hava sıcaklığının bugünlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, motorlu taşıtlar sanayisiyle ünlü Konya’da tamircilerin işlerinde hareketliliğe sebep oldu.


  Deprem sigortası prim tutarı 30 YTL

Zorunlu deprem sigorta talimatında değişikliğe gidildi. Asgari prim tutarı 30 YTL şeklinde belirlenirken, bir mesken için verilebilecek azamî teminat tutarı da 110 bin YTL’ye yükseltildi.


  Sağlam GYO halka açılıyor

Ülker Grubu iştiraklerinden Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 22 -23 Şubat 2007 tarihleri arasında halka arz için talep toplamaya çıkacak.


  Sigarada zam karmaşası

Sigarada, geçtiğimiz hafta sonunda maktu ÖTV’nin paket başına 1,2 YTL’den 1,4 YTL’ye çıkarılmasının ardından, sigara üreticilerinin zam yapmamasına karşın, bayilerde sigara fiyatlarında farklılaşma başladı.


  Corsa, AutoBest’i aldı

Opel Corsa, en önemli Avrupa otomotiv ödüllerinden biri olan AUTOBEST 2007’yi kazandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004