Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kalplere yasakçı konulmalı

Yeni Asya yazarlarından Şaban Döğen Antalya’da “Toplumsal Huzurun Şifresi” konulu bir seminer verdi. Antalya Yeni Asya temsilciliği tarafından, “sosyal ve kültürel faaliyetler” çerçevesinde dâvet edilen Şaban Döğen’in seminerine Antalya ili merkez ilçesi ve çevre ilçelerden Yeni Asya okuyucuları ile halktan dinleyiciler iştirak etti.



ADSL yükseldikçe, müzik düşüyor

MÜ-YAP Başkanı Bülent Forta, ADSL kullanımındaki yükselme grafiğinin, müzik endüstrisine fizikî satış düşüş grafiği olarak yansıdığını belirterek, “2004’te 42 milyon üretim yapan Türkiye müzik endüstrisi, 2005’te ADSL’nin yaygınlaşmasıyla beraber 31 milyon civarında satış yaptı” dedi.



Tarihî fotoğraflar gün yüzüne çıktı

Kırşehir’de 1950’li yıllardan itibaren fotoğraf san’atçılığı yapan Çoban ailesi, arşivlerindeki resimleri çıkararak Kırşehirliler’in beğenisine sundu. Mustafa ve Arif Çoban kardeşler tarafından 1950’li yıllarda körüklü fotoğraf makineleriyle çekilen Kırşehir resimleri, Vali M. Lütfullah Bilgin’in isteği üzerine takvim haline getirildi.



Bayburt’un kurtuluş sevinci

Bayburt’un kurtuluşunun 89. yıldönümü törenlerle kutlanıyor. 20. yüzyılan başlarına kadar nüfusunun beşte biri Ermeni olan Bayburt, Birinci Dünya Savaşı sırasında (1914–1918) Rus istilasına uğramıştı. Bayburt, 21 Şubat 1918’de milislerin şehre girmesiyle düşmanlardan kurtuldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004