Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Emre'ye Erzik desteği

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, hakkında ırkçılık yaptığı iddiasıyla İngiliz basınında haberler çıkan milli futbolcu Emre Belezoğlu'na sahip çıktı. Erzik, "Bu olay, özellikle İngiliz magazin basınının gayretleriyle oluyor. Nedendir bilinmez ama İngiltere'de Emre'ye karşı bir kampanya var" dedi.


Canaydın: Şampiyonluk atmosferine girdik

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, puan kayıplarına rağmen geçen sezon olduğu gibi yine şampiyonluk yolunda ilerlediklerini belirterek, "Hedefimiz kesinl

Mehmet ile O'Neal'in unutulmayacak anısı

Tarihi All-Star maçının belki de en önemli anı ise kuşkusuz NBA tarihinin en önemli yıldızlarından biri olan Shaquille O'Neal ile Okur arasında gerçek


  Terim: Lige heyecan geldi

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Turkcell Süper Lig'de yarışın oldukça zevkli geçtiğini söyledi. Terim, ligin bitmesine daha uzun bir süre olduğunu belirterek, "Ligimizde herkes herkesi yenebiliyor. Bu durum heyacanın artarak devam ettiğini gösteriyor." dedi.


  İbrahim: Gol pası veremedim

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, iç sahada iyi oynamalarına rağmen deplasmanlarda istedikleri futbolu sergileyemediklerini açıkladı.


  Necati: Puan kaybı olacak

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Necati Ateş, şampiyonluk yarışı konusunda herkesin dereyi görmeden paçayı sıvadığını belirterek, "Daha ligin bitmesine var. Puan kayıpları olacaktır; ama en az puan kaybeden takım şampiyon olur." dedi.


  F.Bahçe bugün Hollanda yolcusu

UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında 22 Şubat Perşembe günü Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, bugün bu ülkeye gidecek.


  Yılın sporcuları ödül aldı

Zaman Gazetesi'nin düzenlediği Yılın Sporcusu Ödül Töreni, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.


  Zaman'ın ödül töreni



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004