Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Küresel ısınma hububatı etkiledi

Gaziantep Ziraat Odası (GAZO) Başkanı Zihni Kepkep, bu yıl yaşanan 49 günlük kuraklığın, hububat tarımını etkilediğini, ancak, bu alandaki zararın miktarının önümüzdeki aylarda yaşanacak yağışlara bağlı olduğunu söyledi.


Bankalara teslim olmayın

Kayseri’de mobilyacılık yapan Mahmut Şahin, bir banka ile yaptığı matbu kredi kartı sözleşmesine el yazısı ile ‘’Yaptığım harcamalar dışında üyelik a

Avrupa’nın mikroçipi Erzurum’dan karşılanacak

Erzurum’da kurulacak olan ve 2008 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan mikroçip üretim fabrikasında, üretilecek mikroçiplerin tamamı Avrupa’ya ihra


  Turizm 2007'ye iyi başladı

Türkiye’yi ziyaret eden yabancıların sayısı, Ocak ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,1 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yıl Ocak ayına ilişkin ‘’Giriş-Çıkış Yapan Ziyaretçileri’’ açıkladı.


  Japonya faizi çeyrek puan artırdı

Japonya Merkez Bankası, faiz oranlarını çeyrek puan artırdı. Merkez Bankasının toplantısının ardından yapılan açıklamada, faiz oranlarının yüzde 0,50 puana yükseltildiği bildirildi.


  Elektronik eşyaya ek ödeme

Ticari ithalat amacı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, video kamera ve uydu alıcıları gibi eşyalardan bu yıl içinde ve bir defaya mahsus olmak üzere 10 Avro ile 215 Avro arasında değişen tutarlarda ücret alınacak.


  Vergiyi çizgi filmle anlattılar

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı, ilköğretim okulu öğrencilerinde vergi bilincini geliştirebilmek için çizgi film kahramanlarından yararlanıyor.


  Albaraka, 64’üncü şubesini Etlik’te açtı

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın 64. şubesi düzenlenen törenle Ankara, Etlik’te hizmete açıldı. Önceki gün 63’üncü şubesini Çorum’da açan Albaraka Türk dünde, Yunus Emre Caddesi, No: 5/A, Etlik, Ankara adresinde, 64’üncü şubesini hizmete açtı.


  Şeffaf otomobil

Bayer Material Science AG, 40 yıl önce ürettiği plastik araç K 67’nin ardından, bu kez tamamen şeffaf otomobil eXasis’i tanıttı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004