Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

F.Bahçe, UEFA Kupası'nda bir ilki başarmak istiyor. İstanbul'da 3-3 berabere kaldığı Hollanda ekibi AZ Alkmaar önünde tur atlayabilmesi için sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Kanal D saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Cezası biten Kezman bu maçta oynayacak.


Ergün: Jübile teklifini kabul etmem

Galatasaray'da 13. sezonunu geçiren emektar futbolcu Ergün Penbe, teknik direktör Erik Gerets döneminde az forma şansı bulmasını, talihsizlik olarak d

Türk futbolu Cola Turka ile büyüyor

Cola Turka'dan büyük imaj kampanyası. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un sponsoru olan firma, bu 4 büyük kulübün oyuncularının yer al


  Efes, Prokom'u konuk ediyor

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) (F) Grubu'ndaki 2. maçında bugün İstanbul'da Polonya'nın Prokom Trefl takımıyla karşılaşacak.


  Terim spor salonu açtı

A Milli Takımlar Baş Sorumlusu ve Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım antrenörlerinden Metin Tekin ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'le birlikte spor salonu açılışı yaptı.


  Türk Telekom çeyrek finalde

Telekom, Rusya'nın Lokomotiv Rostov takımını 92-80'lik skorla yendi ve 6. maçlar sonunda 5 galibiyet ve 1 yenilgiyle lider olarak çeyrek finale yükseldi.


  F.Bahçe başarabilir



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004