Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yola devam ediyoruz

G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets, 18 ay içinde çok iyi işler yapmış bir takım olduklarını belirterek, "Yine bu virajı alıp yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman üst seviyedir, bunu sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Denizlispor karşılaşmasında rakipten çok kendileriyle uğraştıklarını söyledi. Gerets, karşılaşmanın bir antrenörün hiç istemediği şekilde geliştiğini belirterek şunları kaydetti: ''Takımımız, rakipten daha çok kendisiyle uğraştı. İstemediğimiz bir futbol sergiledik. Sonuçta iyi niyetten dolayı bu tarz oynadılar. Aşırı şeyler yapmak istenildiği için böyle oldu. Bu bizim takımımız, sonuna kadar yanında olacağız ve hiçbir oyuncumuz hakkında kötü bir eleştiride bulunmayacağız. Çok fazla kalpten oynuyoruz, mantıksal oyunu geri planda bırakıyoruz. Bunlar da iyi niyetle oluyor.''

Galatasaray'ın durumunu bir boksöre benzeten Gerets, üst üste yumruklar yiyip yere düşen boksörün ayağa kalkıp mücadele etmesi gibi, kendilerinin de aynı şekilde davranması gerektiğini söyledi. Belçikalı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Şimdiki durumumuzu şöyle değerlendirebiliriz; Bir boksör bir kere yumruk yiyip düşmüş, kalktıktan sonra yine bir yumruk yemiş yine düşmüş, ama kalkmasını bilmiş ve mücadeleye sonuna kadar devam etmiş. Bu şekilde, ayağa kalkıp kafasını ve vücudunu hazır hale getirecek futbolcularla yolumuza devam edeceğiz.''

18 ay içinde çok iyi işler yapmış bir takım olduklarını belirten Gerets, açıklamalarını ''Yine bu virajı alıp yolumuza devam edeceğiz. Şampiyon olup olmayacağımızın cevabını bugün vermeyeceğim, ama hedefimiz her zaman en üst seviyedir, bunu sonuna kadar kovalayacağız'' diye tamamladı.

Öte yandan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı çeyrek final rövanş maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Denizlispor maçında oynayan oyuncular, bir süre sonra üst sahaya gelerek burada kısa süreli koştular. Koşu sırasında kenardan takımın antrenmanını izleyen minik bir taraftar, dünkü maçta takımı adına gol atan Hasan Şaş'a ''Hasan ağabey nasıl attın o golü'' derken, sarı-kırmızılı oyuncu ''Sorma, tesadüftü'' şeklinde esprili bir cevap verdi.

25.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Saran F.Bahçe'den ihraç edildi

  Yola devam ediyoruz

  Canaydın: Yeni stadımız 2010'da hizmete girecek

  Kurtar: Daha iyi günler bizi bekliyor

  Antalya-F.Bahçe

  Potada dev maç: Efes-F.Bahçe

  Bir olimpiyat 9 milyar sterlin


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004