Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Rusya’da Çeçen utancı

Eski Sovyetler Birliği’nin en acımasız liderlerinden sayılan Stalin tarafından, 23 Şubat 1944 yılında alınan talimatname uyarınca Çeçen halkının Sibirya ve Kazakistan’a sürgün edilişinin 63. yıldönümü Moskova’da matem mitingi ile anıldı.


İsrail, İran’ı vurmaya hazır

İngiltere’de yayın yapan Daily Telegraph Gazetesi, İran’ın nükleer programı askıya almaması üzerine İsrail’in İran’a saldırmak üzere teyakkuzda bekle

ABD askerleri Bağdat’ta yine çocuk öldürdü

Irak’ın başşehri Bağdat’ın güneydoğusunda silahlı kişilerle Amerikan askerleri arasında çıkan çatışmada, 2 Iraklı çocuğun öldüğü, birinin yaralandığı


  Darfur’a dış baskı barışı engelliyor

Sudan Cumhurbaşkanı Ömer el Beşir, ülkede sürdürülen barış görüşmelerinden bir türlü sonuç alınamıyor olmasına yünelik olarak, uluslar arası müdahalenin durumu daha karmaşık hale getirdiğini söyledi.


  Burkina Faso’da salgın: 258 ölü

Burkina Faso’da yıl başından bu yana menenjit salgını yüzünden 258 kişinin öldüğü, yetkililerin uluslar arası yardım çağrısında bulunduğu bildirildi.


  UNESCO’dan İsrail’e heyet

Merkezi Paris’te bulunan BM Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO), Filistin ile İsrail arasında gerginliğe yol açan hafriyat çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Kudüs’e dört kişilik bir uzman heyeti gönderecek.


  Linden: Çözümden sonra ada askerden arındırılmalı

Avrupa Konseyi Meclis Başkanı (AKPM) Başkanı Renee Van der Linden, Kıbrıs sorunu çözüldüğünde adanın askerden arındırılması gerektiğini söyledi.


  Dinlerarası diyalog gecesinde hoşgörü çağrısı

Baharın başlangıcı olarak kabul edilen ve 13.yüzyıldan beri Almanya’nın Hamburg şehrinde kutlanan “651. Matthiae-Mahl” Dinlerarası Diyalog Gecesi’nde çeşitli dinlerin temsilcileri bir araya geldi ve hoşgörü çağrısı yapıldı.


  Hindistan’da müstehcen yayına savaş

Hindistan Enformasyon ve Yayın Bakanı Priyaranjan Dasmunsi, batılı kanalların çocukların ekran başında oldukları sırada yaptıkları yayınların müstehcenliği yaydığını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004