Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın: Yeni stadımız 2010'da hizmete girecek

Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda konuşma yapan başkan kulüp başkanı Özhan Canaydın, kulüple ilgili çok sayıda açıklama bulunurken, Fenerbahçe Kulübü'ne de göndermede bulundu.

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndan elenmesinin tüm Türkiye'yi çok üzdüğünü belirten Canaydın, ''UEFA Kupası'nı kazanmanın ne kadar değerli bir şey olduğunu bir kez daha Türkiye'ye ve dünya kamuoyuna ispat etmiş olduk. İnsanların, bu kupayı kazanmanın tesadüf olmadığını anlamaları icap ediyor. Bize bu onuru veren Faruk Süren'e, teknik ekibe ve futbolcularıma tekrar teşekkür ediyorum. UEFA Kupası ve birinci şampiyonluğumuzda katkısı olan Mehmet Cansun ve ekibine de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

KIZILDERELİ ATASÖZÜ ÖRNEĞİ

Konuşmasının başında yönetime yapılacak eleştirileri tahmin ettiğini belirten Canaydın, ''Buraya çıkıp konuşmak benim için hem zor, hem de kolay. Söyleyecek çok şeyimiz var, aynı zamanda söylememekten dolayı zorluklar yaşıyorum'' dedi. Canaydın, ''Komşun hakkında hüküm vermeden önce iki ay onun makosenleriyle yürü'' şeklindeki bir kızılderili atasözünü hatırlattıktan sonra, sözlerini şöyle sürdürdü: ''İstediğim gibi rahat hareket edemiyorum. İstiyorum ki, üyelerimiz bazı satır aralarından beni anlasın, kısa vadeli düşünsem, Galatasaray'ın çıkarlarını uzun vadede zedelemiş olurum. Kısa vadeli hareket etmek belki beni sempatik yapabilirdi.''

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla savcılığa başvurulduğunu hatırlatan Canaydın, ''Herkes herkes için bu şekilde başvurabilir ama bunu alenen açıklamak da bir suçtur. Bu arkadaşlar hakkında gerekenler yapılacaktır. Türkiye'de SPK'ya bağlı şirketler bir sürü birleşmeler yapmışlardır. Biz de SPK'ya resmi raporlarımızı verdik. Kanuni yoldan yürüdük. Kabul eder, etmez, bilemem. Bakarız ya eski pozisyona döneriz ya da yeni yolumuzda devam ederiz. Herhalde belli kurumları etkilemek için bunu yaptılar. Biz de bizi etkileyen suçlamaların üstüne yaparız."

MAL VARLIĞIM BLOKE HALİNDE

Galatasaray için gerektiğinde kendisini feda etmeye hazır olduğunu dile getiren Canaydın, ''Attığım imzalar nedeniyle bütün mal varlığım bloke halinde'' açıklamasını yaptı. Kulübün 10 yıldır yeni stat hayali olduğunu hatırlatan başkan Canaydın, 2009-2010 sezonunda yeni stadında olacakları müjdesini verdi.

25.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Saran F.Bahçe'den ihraç edildi

  Yola devam ediyoruz

  Canaydın: Yeni stadımız 2010'da hizmete girecek

  Kurtar: Daha iyi günler bizi bekliyor

  Antalya-F.Bahçe

  Potada dev maç: Efes-F.Bahçe

  Bir olimpiyat 9 milyar sterlin


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004