Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Halil'in golü Schalke'ye yetmedi

Halil Altıntop ve Mesut Özil'in ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Schalke 04 deplasmanda Hannover ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli iki puanı bıraktı.

Maçın henüz 2. dakikasında 18 yaşındaki Türk futbolcu Mesut Özil'in kullandığı serbest vuruşu vole ile rakip kaleye gönderen Halil takımını 1-0 öne geçirdi. Bu sezonki beşinci golünü atan Halil, gole fazla sevinemedi. Çünkü golden iki dakika sonra Schalke'nin genç kalecisi Neuer elinden topu kaçırdı. Schalke kalesi önünde gezinen topa en son 37 yaşındaki Tarnat vurdu ve beraberliği yakaladı. Böylece son 4 maçtan sadece iki puan çıkarabilen Schalke, şampiyonluk yarışında ağır bir yara daha aldı.

Son haftaların en kötü futbolunu oynayan Stuttgart ise evinde Wolfsburg ile golsüz berabere kalırken iki önemli kayıp verdi. Bunlardan biri defanstaki başarılı isim Serdar Taşçı, diğeri ise golcüsü Gomez oldu. 77. dakikada sakatlanan Serdar oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu sezon Stuttgart forması ile 13 gol atan ve yarışta birinci sırada bulunan İspanyol kökenli Gomez de 44. dakikada sakatlandı. Ayak iç bağlarında kopma olan Gomez'in en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı duyruldu.

Bochum-Dortmund maçında iki gol atan Yunanistanlı Gekas gol sayısını 12'ye çıkarıp yarışa ortak oldu. Bochum evinde Dortmund'u 2-0 yendi. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Mönchengladbach da evinde Hertha Berlin'i 3-1 mağlup etti. Yıldıray 63. dakikada oyuna girdiyse de takımının yenilgisini engelleyemedi.

İkinci yarının flaş takımı Mainz ise evindeki maçta Bielefeld'i 1-0 ile geçip çıkışını sürdürdü. Cottbus deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Aachen tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaştı.

12.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Fener geliyor

  Jazz'ın Mehmet'i var

  Yattara'da çatlak çıktı

  Ankara'da arbede

  Halil'in golü Schalke'ye yetmedi

  ÇAYKUR RİZE : 3 VESTEL MANİSA : 1

  ANTALYASPOR: 1 ANKARASPOR : 1

  ERCİYESSPOR: 2 DENİZLİSPOR: 0

  Umut vermiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004