Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Umut vermiyor

Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-0 yenerken futbol adına yine fazla umutlandırmadı. Maçın ilk yarısında oyunun hakimeyitini rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, kaleci Özden'in hatalı çıkışıyla kazandığı ilk golün getirdiği rüzgar ile maçı kazanmasını bildi.

APPİAH'IN YERİ BU DEĞİL

Teknik Direktör Zico'nun Appiah'ı ısrarla sağaçıkta görev vermesinin mantığını artık anlamak zor. Bu futbolcu bu bölgede takımına bir fayda sağlayamıyor. Dar bir alanda oynadığı için ayağındaki topların çoğunu rakibine kaptırıyor. Halbuki ortanın göbeğinde oynayacak bir Appiah hem savunmayı rahatlatacak, hem de forveti gollük pozisyonlara sokacak paslar atacak.

KALECİ SERDAR'A TEBRİKLER

Kaleci Serdar'ı kutluyorum. Konyaspor forvetinin 2 gollük şutunu çok güzel bir refleksle çıkardı. Fenerbahçe'ye maçı kazandıran gizli kahraman oldu. Bu haliyle tribünlere güven veriyor. Zico, ısrarla üzerinde durup, görev verirse zamanla tecrübe de kazanacak ve Fenerbahçe uzun yıllar kaleci sıkıntısı çekmeyecek.

ALEX GOL ATTI, MORAL BULDU

Alex, bu maçta atak ve hırslıydı. Eski maçlarına oranla daha çok koştu ve daha çok topla buluştu. 5 hafta sonra golle buluşarak, maç öncesi kendisiyle aynı gol sayısına (12 gol) sahip Galatasaraylı Ümit'i geçerek, gol sayısını 13'e çıkardı. Bu gol ona büyük moral verecek.

KEZMAN'A TOP ATAN YOK

Kezman da haftalar sonra golle tanışmasına rağmen sahada mutsuz bir adamı oynadı. Tek forvet oynadığı için yeterli top alamadı. Bu yüzden yine kanatlara giderek top taşımak zorunda kaldı. Attığı golden sonra formasını çıkarıp, sarı kart görmesi ise gereksizdi.

TRİBÜNLERDE HOŞ GÖRÜNTÜ

Fenerbahçe'nin 2 haftalık aradan sonra Konyaspor karşısında aldığı galibiyet tribünleri de sevince boğdu. Bir süredir bütünlük gösteremeyen sarı-lacivertli tribünler, maçta skor 3-0'a geldikten sonra ortak tezahüratlar yaptı. AZ Alkmaar maçında yaşanan olaylar sonrasında herkesin görmek istediği güzel bir tablo oldu.

[email protected]

Erol DOYURAN

12.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico: Fener geliyor

  Jazz'ın Mehmet'i var

  Yattara'da çatlak çıktı

  Ankara'da arbede

  Halil'in golü Schalke'ye yetmedi

  ÇAYKUR RİZE : 3 VESTEL MANİSA : 1

  ANTALYASPOR: 1 ANKARASPOR : 1

  ERCİYESSPOR: 2 DENİZLİSPOR: 0

  Umut vermiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004